- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Fu rizso tesomnak olyan t430at szerzett (vil.bill is van) makulatlan, de konkretan, repult bele egy ssd, kapott kulcsos dokkolot innen ph-rol (+TL altal hozott monitort), hibatlan workstation lett.
Meg erkezik a caddy, abba megy a gyari hdd.Mondjuk nekem anyu es az en dellem jobban tetszik.
-
Spet
addikt
Esetleg őt kicsivel gyorsabb kicsomagolás becsomagolás, videó kódolás szempontjából.
-
DeFranco
nagyúr
nem beszélünk ugyanarról, lehet egyetértünk de a végkövetkeztetésünk eltér. szerintem igen is kell kongatni a vészharangot, mert tényleg van annyira erős a negatív trend.
az tény, hogy az előző generációból is rengeteg a teljesen sötét hülye, de ott legalább alap motorikák működnek viszonylag megbízhatóan, most már ez is ritka.
-
DeFranco
nagyúr
az a baj, hogy van összefüggés. kevés az eleve gyárilag és fejleszthetetlenül buta egyed, az ilyen általában alapból rendelkezik valamilyen szellemi fogyatékkal is.
a többség módszertani buta, lehetne okos is, ha gondolkodna, de erre sem szüksége nincsen (mindent megrágva kap, ilyen- vagy olyan minőségben, lásd internet, lásd ellenőrizetlen források, lásd mindent tudó fórumjenőke de kap), sem igénye nincsen (kényelmes, langyos virtuális valóságot kap a tv-facebook-fogyasztás háromszögben) sem késztetést nem kap (otthon a szülők ilyen- olyan okból nem nevelik, a közoktatásban meg vagy nem lehet - pl. mert a fegyelmezéssel megy el az idő - vagy nem tudják - mert a tanár is már a kontraszelektált adagból való)
ezek a folyamatok tényleg és komoly arányban kitermelnek egy teljesen sötét agyhalott generációt. ne tévesszen meg, ha esetleg a te mikrokörnyezetedben ez alulreprezentált, az enyémben is. kérdezd meg a fiatal szekciót itt a topicban.
-
föccer
nagyúr
Nálunk lehet speciális tevékenyésg van. Alapvetően önnálló munkavégzésre alkalmas, a saját felelősségi körben helyes döntések meghozatalára képes munkaerőre van szükségünk. Nem zombikra.
Itt nem a szakmai hozzáértés/képesítés/tudás a kérdéses, mert azt meg lehet tanulni/tanítani. Nyilván senki sem születik képzett betontechnológusnak, vagy rutinos anyagvizsgálanak. Ezeket meg lehet tanulni. Van 30 szabványos vizsgálat azt végre kell tudni hajtani. 2-3 hónap alatt rutinszerűen megtanulható. Betontechnológus meg kb 5 év amire önnállóan flelősen tud dolgozni az ember. Itt azzal van baj, ha képtelenek a emberek gondolkodni, elemezni, értelmezni. Én attól félek, hogy ez a képessége veszik az embereknek. Tök mindegy, hogy mi a bejövő jel, információ, ha képtelen azt dekódolni, és feldolgozni.
Való világ és a kereskedelmi TV műsorok döntő többsége pont a lutaságra játszik. Elég csak kitátania az embernek a száját és csak ömlik át rajta a jel, nem kell se dekódolni, sem gondolkodni, sem megérteni. Csak tátott szájjal bámulni.
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
A legtöbb ilyen tesztnél szerintem nem azért hibáznak az emberek, mert nem tudnák a helyes választ, hanem mert nem a teszt logikája szerinti helyes választ adják.
Szerintem ez így könnyelmű feltételezés. Megint csak szerintem van aki nettó tufa, és van akinek van valami vélt vagy valós fogalma a témáról de rosszul sakkozik. Utóbbi verzióból van megint az egyszerű mint a főd verzió, aki szerint logikus, hogy ha futsz akkor nem állsz meg pisilni tehát nem száradsz ki, meg van aki tévesen vagy helyesen de túlszofisztikálja.
Ebből a háromból kettőtől félnék föccer helyében. A másodiktól jobban.
-
-
macilaci78
nagyúr
Abból kiindulva, hogy a R3 a belső SD-re se óhajtott írni fájlkezelővel, nem akart oda telepíteni, fényképezőgépből menteni, szerintem az OTG-n felcsatolt médiát csak olvassa, de mégy egy átnevezést sem tud, nemhogy egy táblázatot szerkesztve felülírni, vagy másolatként mellé menteni.
-
Mercutio_
félisten
Csak serpenyő és "gamer" egér lett, de nem is éltem bele magam
a hűtő persze jól jött volna, de talán lesz még csereprogram.
ALL: Duna plázában Black weekend van, szinte minden üzletben 20% (szifonban nyilván max kiegészítőkre
) van ahol 30%, más plázában is van most hasonló akció?
föccer: legközelebb nadrágszíjj vagy hasonló amin nem megy tönkre a foga, de megakadályozza, hogy a nyelvét haragja szét. Maga az epi még nem kellene, hogy gond legyen egy kapcsolatban, - ilyen alapon cukrossal se járnál? - inkább az, hogy eltitkolta vagy, hogy lehet más problémája is már inkább...
-
föccer
nagyúr
Akkor csak jól emlékeztem, hogy volt valami ilyesmi, csak nem voltam biztos, hogy vele történt.
Így viszint kiváltképpen jó vétel. Vacsi újként meghirdetett, valójában 5 éves, egyszer megfőzött, javított gép. Végül is, valamiból finanszírozni kell a TL-eknek szánt konyhabútort.
Bocs, ez már kicsit erős lett, de nem bírtam megállni.
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
Gondolkozok is rajta, hogy írjak cikkeket aZIndexnek...
Qru
Kösz szépen hogy szóltálAce owner
Alap szabály középsuliban, hogy házi nyúlra nem lövünk. Itt annyival könnyebb, hogy vagy tudsz felvenni más időpontra tárgyakat, max vizsgán találkoztok, vagy idővel kidobja a rendszer, és a felénél abbahagyja a sulitVegyél egy kutyát. Vagy 9 macskát
-
GabN73
addikt
Gyakran igen. (de azok közül inkább az "otthonülős" fajtáknál gyakori)
Elsősök között ma már ritkább, hogy kihúzzák egymás mellett, főleg ha sokat járnak szórakozni. Sajna tapasztalat is, meg láttam is egy pár csúfos 1 hetes/hónapos jajdeegyüttvagyunkmégfacebookon-t is ...
-
Spet
addikt
Velemeny es velemeny kozott van kulonbseg. Es a masik oldal, hogy az ember hallgat-e ra vagy sem. Lasd szili veret is szivjuk meg sem jon meg az esze, vagy soha nem is fog ala food digger.
DeFranco+ tobbiek: Nem tudom, hogy min mint keresztul foccer, na meg most nem fogom visszanyalazni a dolgokat, hogy velemenyt tudjak mondani a dolgokrol az en szemszogombol. Nekem is illetve gondolom masnak is mondtak okosok vagy okosnak tuno emberek dolgokat amit vagy elfogadunk vagy nem. Nem, nem akarok egyik oldalra sem allni, de mindenkinek megvan a maga szemelyisege, ami idovel valtozik (vagy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest