- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #27107 üzenetére
Nem, de nem tartom túl felhasználóbarát húzásnak a felhasználó engedélye nélküli automatikus letöltést.
De nyilván ettől még nem utálom az Apple-t, meg a termékeit, másfél évig teljesen jó volt nekem a Mini, csak változnak az igényeim.
radi: nyilván te is érted, miért nem összevethető igazán a két dolog.
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #27097 üzenetére
Ez komoly kérdés vagy keressem a kandikamerát?
Ha nem akarom telepíteni a saját eszközömön, akkor ne foglaljon feleslegesen több giga tárhelyet, csak mert az Apple erőlteti.
Ace owner: 75k-ra árazták a vonatkozó topikban, 70-ért fogom feldobni.
Első generációs, 32 GB-os, LTE-s, T-mobile-os, nagyon megkímélt cucc (legfeljebb nagyon apró karcok lehetnek rajta), van mellé egy CoolerMaster origami tok.
Vagy egy Nexus 7 (2013), vagy egy Nexus 10 lesz helyette (+ egy MiFi cucc).
bandus: Gyakorlatilag azért váltok, mert úgy gondolom, hogy iOS 8-cal elér a támogatása végére a cucc és nincs nagy szükségem már a 4:3 formátumra sem, mert ekönyvet már nem ezen olvasok, hanem Nook ST-n.
Meg szeretném elhagyni a kötelező iTunes-függést, a saját gépeimet ugyanis egy kivétellel Linuxra akarom átváltani, tehát az itthoni "ökoszisztémába" sem fog rendesen beleilleni.
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #27092 üzenetére
Még mindig nem érted: nem települ automatikusan, letöltődik automatikusan a frissítés tartalma. Megtennéd, hogy elolvasod azt, amit írtam?
De akár indíts egy Google-keresést, mondjuk "iOS 7 update automatic download" keresőszavakkal, különös tekintettel a 2013. szeptemberi-októberi találatokra. Vagy csak keress vissza szakmai topikban.
Persze lehet, hogy volt annyi eszük az Apple oldaláról, hogy iOS 8-nál nem lesz ilyen.
Na de akkor megint egy link:
Aztán nem tudom már, hogy annak, aki ennek ellenére sem frissített, hogy ott virított hetekig a kis piros figyelmeztetés, hogy "helló, iOS 7 vagyok, itt vagyok a telefonodon, engedd, hogy települjek", hogy oldódott meg a történet. Én frissítettem, de iPhone 4-en eredetileg nem akartam volna, eléggé vegyes tapasztalatokat olvastam addig.
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #27086 üzenetére
Akkor ezek szerint átaludtad a tavaly őszt:
Persze ha azonnal felnyomtok minden frissítést a megjelenés után, akkor nem csoda, hogy nem találkoztál a történettel. Én mind iPhone 4-nél, mind iPad Mininél vártam 2-3 hetet, de mindkettőnél letöltötte (OTA, semmi iTunes) magától az iOS a 7.0 frissítést. Jelzem, most sincs arra lehetőség, hogy iOS-en belül kikapcsold az automatikus rendszerfrissítés-letöltést (jailbreak nélkül legalábbis), szóval várhatóan 2-3 héten belül az iPad Mini-m lehúz magának 5,7 GB-ot a tárhelyre és szépen megjelenik egy jó zavaró piros értesítés a beállítások ikonján, hogy legyek szíves felindítani a 8.0 telepítését.
Amúgy az iPhone szakmai topikok is ettől voltak hangosak tavaly szeptemberben.
Qru: App frissítés igen. Szoftverfrissítésnél semmi ilyen opció nincs.
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #27084 üzenetére
Olvasd újra: nem a frissítés telepítéséről beszélek, hanem annak automatikus letöltődéséről, ami pl. iOS 6->7 váltáskor is megvolt. Csak azt ne mondd, hogy nem automatikusan, mert iPad Mini és iPhone 4 alapján kapásból cáfollak.
No meg rémlik valami csoportos per is emiatt az Apple ellen.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #27003 üzenetére
S9500fd-t 30k körül láttam ott, az E330-at meg 45k-ért, egyik sem volt rossz ár. Obikból eleve csak 4/3-ot szoktam keresnk, az meg alapból drága. Egyébként elírtam privátban, 40-150-es kitobim van az E300-hoz.
Saint_: köszönöm, akkor nem kell kp-t felvennem pénteken.
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, jól emlékszem, hogy az Akváriumban lehet kártyával fizetni?
-
Tim82
félisten
Ha van valaki, aki jár mostanában Budapest-Szeged távon autóval és tud segíteni lejuttatni egy régi (kb. 7-8 kg súlyú, nem túl nagy méretű) P4 gépet Szegedre, írjon rám privátot. (Egy ottani srácnak adnám a gépet, ennek teszteléséhez kellett a D-Sub kábel, ezúton is köszönöm DeFranco-nak.
)
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #26926 üzenetére
Nézd, én abszolút kocafotós vagyok - egy Olympus E-300-at használok 2006 óta a kitobival, ami nem mai darab, látom a korlátait, de ezzel együtt alapvetően elégedett vagyok vele. Igazából valami hasonlóval a lányzó is elégedett lenne (ha tudna róla, hogy tervezem ilyesmivel meglepni). Legalábbis nem marná el nyaraláskor állandóan az én fényképezőgépemet.
De amúgy jogos, elkezdtem nézni a topikot, nyilván ha van hasonló, de újabb, jobb gép a körülbelüli árkategóriában, akkor inkább azt érdemes.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #26874 üzenetére
Droidon lila gőzöm sincs, mert 1. nem használok Hangouts-ot, 2. biztonsági mentést utoljára teljes ROM-mal együtt SGS-en csináltam szerintem. Azt sem tudom, hogy van-e bármi olyan jellegű, teljes körű, nem 3rd party alapú, felhőbe mentő biztonsági mentés, mint iOS-on és WP-n.
Mindegy, nincs különösebben okom a paranoiára, csak kényelmetlen érzés kicsit a gondolat is. Az emailekkel megbékéltem, ha már Gugli-fiókot használok.
Saint_: Biztosan nem én vettem tőled 6310i-t.
A 15k-s ár a Curve 8900-ért 2012-ben nem volt rossz (töltővel, aktív tokkal). Csak aztán a Google kinyírta a BIS-en kívüli szinkront, de az hónapokkal később történt meg.
Nem, csak az app-ot hagytad rajta szerintem, személyes dolgokat nem.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #26857 üzenetére
Fizetős, tartaléktelefonra meg nem veszek havi 2+ ezerért BIS-t. Újabb (BB10 oprendszeres) Blackberrykkel már nincs ilyen cumi.
Gyors guglizás alapján nézz rá még a Nimbuzzra és az Ebuddyra is, de arról nem találtam infót, hogy melyik tudja elmenteni a GTalk/GChat beszélgetéseket.
Saint_: jepp, tőled, még 2012 telén. Whatsapp-ot már akkor is szeretted, mert rajta hagytad az app-ot.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #26852 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e, nem használok évek óta Google Talk-ot, chat-et. Talán a Trillian droidos verziója.
Egyébként vigasztaljon a tudat, hogy BIS/BES nélküli Blackberryn még annál is sokkal szarabb, a valaha Magnum kollégától Curve 8900-on konkrétan lehetetlenség kontaktokat és emaileket szinkronizálni Google-fiókból (ezzel sz*ptam pár napja), úgyhogy konkrétan butatelefonná vált, amin azért van Dropbox, Evernote, Opera Mini meg Facebook kliens. (Oké, tudom, hogy nem fog vigasztalni.
)
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #26807 üzenetére
Az az bizony, olyan kéne egy, legfeljebb két napra.
DeFranco: köszönöm, ha késő délután (5-fél 6 között) is el tudlak csípni a Mechwartnál, remek lenne.
Ace Owner: annyiért (20k) jó választás. Azzal számoljatok, hogy ha aktívan használja, mint okostelefont, nem fogja kibírni estig az akku. (Köszönhetően annak, hogy a WP 8.1 sokkal szarabbul bánik szvsz az üzemidővel, mint a 8.0.)
-
Tim82
félisten
Ha van valakinek kölcsön pár nap erejéig egy D-Sub kábele, jelezze nekem.
(Holnap este kéne tesztelnem egy régi P4 gépet, aminek csak integrált VGA-ja van és csak D-Sub kimenete, a saját kábelemet meg nem találom.)
Előre is köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #26706 üzenetére
Szerintem az Opera Mini nem összevethető a Safarival, az Androidos Opera Mobile Classic meg köröket ver a Safarira. Magánvélemény persze, elfogult vagyok az Opera irányába.
A Moto G jó telefon, hatalmas ugrás lesz a Blade-hez képest. Az enyémnek mondjuk szar a hangszórója, majd kicserélem előbb-utóbb.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #26489 üzenetére
Igazából nálam főleg filmekre van, médialejátszó kiszolgálására, de ezt mintha írtam volna korábban. Ezek meg nem pótolhatatlanok. Tartok rajta fotókat is, de azok megvannak általában máshol is (memóriakártyán, külső vinyón, Dropbox-ban/OneDrive-on).
Szünetmentes amúgy tervben van.
-
Tim82
félisten
válasz
PeeterssoN #26429 üzenetére
Mercutio_: jó is az a NAS, olyanom van, csak én még ~ duplájáért vettem egy éve. Valamint valamit elszúrtak a W7 esetében valamelyik frissítéssel, mert egyszerre az összes Win-es gép itthon nem hajlandó látni a hálózaton. Milyen jó, hogy van Linux, Android és iOS is a háztartásban, Windows-on kívül minden más látja...
-
Tim82
félisten
Van valami MSI lap otthon, ami DDR2-es és LGA775-ös (az újabb fajta E6700 volt benne). Nem tudom, hogy működik-e, mert nincs RAM-om, amivel tudnám tesztelni. Asszony előző lapja volt, volt vele valami gépelindulási problémája, de az lehet, hogy tápgond volt - mindenesetre cserélve lett egy DDR3 modulokat kezelő lapra, ami azóta Xeon-osítva lett, szóval nekünk nem kell. Jövő héten megkaphatod, megnézed/leteszteled, hogy jó-e: ha igen, árban megegyezünk.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #26315 üzenetére
CensorZensor. Ha már kekeckedés. -
Tim82
félisten
Csak most skippelnénk, itt többe kerül a fakultatív program, mint egy külön út, ahol több időnk is lenne a nemzeti parkra. Meg még az is lehet, hogy nem lesz, voltak ott esőzések az elmúlt napokban, ami miatt most épp nem engednek be turistákat. Velencével kapcsolatban is inkább azért mondtuk le, mert túl kevés lenne az idő, ami adott. Majd februárban.
Mercutio_: a taxi még drágább lenne sajnos. Mondjuk nem gond, én Pulát akartam látni, az amfiteátrum miatt, azt meg fogjuk nézni az isztriai körúttal.
A csajom úszott egyet a tengerben már, én meg már a gondolattól is fázok most. Majd délután.
-
Tim82
félisten
A Vipnet-es csomag hiba volt, telefonba betéve egyszerűen nem lehet használni (arról osztottam volna netet). Mondjuk 20 kúna (~ 900 Ft) nem vág földhöz és itt csak ezt lehetett kapni, majd Porecsban veszek Tele2 csomagot.
A fakultatív programok elég drágák, Velencét azért skippeljük, mert kb. annyiba kerül, mintha a karnevál idején lejönnénk 2 éjszakára (500 kúna/fő). Plitvicei tavakkal ugyanez a helyzet.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #25949 üzenetére
Nem kértünk kaját, így kettőnknek összesen 84.500,- Ft az utazás + szállás (ez 7 éjszakára értendő).
Az időjárás langyos, de nem meleg, még nem voltunk fürdeni a tengerben, csak most este sétáltunk és dugtam be a lábamat a vízbe, szerintem 20 fok körüli lehet. Elvileg jó idő lesz az elkövetkezendő 3-4 napban.
Emberek még vannak bőven, de tömegnek túlzás nevezni, ez már lassan az utószezon.
A szállás tipikus apartmanos, tiszta szobák és ágynemű, az azért látszik, hogy a falakra, spalettákra ráférne lassan egy új festés. Ami kicsit röhejes, hogy a hálószobában konkrétan nincs konnektor. Wifi csak az étteremnél és a recepciónál van, az ingyenes és nyílt, mi vettünk egy Vipnet prepaid mobilnet sim-et, most azt toltam be notiba, mert valamiért telefonban nem akarta az igazságot. Értékelhető térerő csak a teraszon van, most ott ülök és netezek. Konyha, sütő, hűtő, normális fürdőszoba van.
A szervezés hagyott némi kívánnivalót maga után, éjjel 0:30-at tudtuk indulási időpontnak, 20 perccel korábbra mentünk, de már ránk telefonált a sofőr, amikor csak kb. 200 m-re jártunk a busztól, hogy hol vagyunk. Egy utast viszont lazán lefelejtettek a listáról, azt utánunk hozták autóval, Budaörsön vettük fel. A szobák kiadására majdnem 3 órát kellett várni, eleve 10 körül értünk be, az előző turnus meg lassan csekkolt ki/takarították ki utánuk a szobákat, mi fél 2-kor kaptuk meg a szobát, addigra már rohadtul fáradtak voltunk, a délutánt kb. átaludtuk.
Ez a Lanterna félsziget egyébként, rendes bevásárlási lehetőség Porecsban van/lesz, oda holnap megyünk. Eredetileg Velencét terveztük, mint fakultatív program, de drágább, mint amire számítottunk, így isztriai körút lesz, meg fürdés/lazulás, illetve Porecs és Novigrad-beli csatangolások a program.
A hely amúgy tök szép, összességében jó lesz ez.
-
Tim82
félisten
Na, csak leértünk Porecsbe és még a zinternetet is abszolváltam.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #25750 üzenetére
A 4500MHD eleve nem épp játékkártya, ellenben kisujjból kirázza már a DXVA-t/flash támogatást.
*
Ha már rejtett Budapest, kedvencem az egykori MÁV-Gépgyár kolónia (most talán inkább Delej utcai lakótelepként ismert). Nagyon durván jól néz ki, olyan, mintha egy fura középkori erődöt pottyantottak volna le gyakorlatilag a nyolcadik kerület szélén.Nem lennék meglepve, ha ilyesmiből merítettek volna inspirációt anno az építészek, amikor kitalálták a telep koncepcióját. (Ott is voltam, gyönyörű hely, szerintem jövőre elviszem a csajomat is, ő még úgysem volt Erdélyben.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
krizmo_ #25714 üzenetére
Amíg még jó idő van, tegyétek meg, hogy kimentek pokrócokkal piknikezni a Tabánba vagy a Gellérthegy hátára (nem a Duna felőli oldalra) egy szép hétvégi napon. Érdemes.
Esetleg szintén a Gellérten a Filozófusok Kertje és annak a környéke sem rossz hely. Kopaszi-gát szintén ilyen remek kiülős/kifekvős, de ott általában sokan vannak.
Ha van rá alkalom, próbáljátok ki a libegőt is.
-
Tim82
félisten
Ha már Zenebutik van Juhász Előddel, akkor egy kis zombifilm-betétdal.
-
Tim82
félisten
válasz
Sirandrish #25620 üzenetére
Ha valaki átveszi a nevedben és elpostázza neked, azzal van gondja az eladónak?
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #25608 üzenetére
Akár én is írhattam volna válaszul ugyanezt.
Lehet, hogy nálam lemaradt a *szerintem*, most utólag pótlom, még mielőtt abszolútnak tűnnének a veled kapcsolatos szubjektív meglátásaim, nyilván csak a fórumbeli írásaid, stílusod alapján tudok ezt-azt leszűrni, ami persze torz képet is adhat.
Miután ezt ilyen szépen megbeszéltük (ha már hagytuk a píbe az esetleges neuralgikus pontok további kitárgyalását
), eszembe juttattad, hogy meg kéne nézni neked azt az aktív hub-ot, hogy működik-e.
Részemről amúgy ilyeneken végképp nincs sértődés.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #25590 üzenetére
Már nem először állapítom meg, hogy egyrészt ha valaki segítőkészséggel fordul a problémád felé, és nem tetszik a válasza, akkor igenis passzív-agresszívan reagálsz és utólag sem vagy hajlandó minimálisan sem elismerni, hogy legalábbis rossz volt a reakciód.
Példa #1.: amikor telefont akartál választani, a konkrét kérdéseidre válaszoltam, aztán elgurult a gyógyszered és azzal kezdtél el jönni, hogy miért akarok rád mindenáron Lumiát erőltetni, meg hogy milyen erőszakosan ajánlgatom neked (amiről - for the record - szó sem volt, csak az elején nem tetted egyértelművé az igényeidet, hogy pl. te ragaszkodsz 100%-ig az Androidhoz, ill. a Google szolgáltatásaihoz). Én speciel itt döntöttem el, hogy ugyan alapvetően csíplek, de ezentúl kizárt, hogy bármivel kapcsolatban is kérsz nem tárgyi segítséget, akkor reagáljak. Nekem nem hiányzik, hogy nekem essenek, mert a másik félnek nem tetszik a válasz és kb. úgy kezd el kezelni, mintha szektás térítő lennék, amikor nem adtam erre okot.
Példa #2.: a vinyóddal kapcsolatban segíteni próbáló kolléga nem tudhatta, hogy te korábban mennyi és milyen kört futottál le más topikokban, de te azért jól megmondtad, hogy ebbe vagy abba a gondolatkörbe bele se kezdjen, merthogy nem vagy rá kíváncsi. Én értem, hogy nem tanácsra volt szükséged, de ezt tartani adekvát reakciónak a segítőkészségre több, mint érdekes.
Ezek után már ne haragudj, de némi szkepszissel fogadom a karakterizáló kijelentéseidet, amiket próbálsz tenni velem kapcsolatban. Mondjuk ezt a "nem bírod, hogy másnak igaza lehet"-et a fentiek fényében különösen viccesnek találom tőled, mert lehet, hogy engem is el tud ragadni a vita, de legalább mindig igyekeztem felismerni, hogy mikor lépek át bizonyos határokat és ott megállni/bocsánatot kérni a másik féltől, ezt meg eddig nem nagyon láttam tőled. De oké, minden bizonnyal én vagdalkozom, legyen igazad.
Btw, Qruval alapvetően nem azon ment a vita, hogy fehér vagy piros metrókocsi, hanem én konkrétan úgy láttam (és ezt le is írtam), hogy mintha elbagatellizálná/relativizálná a hármas metró esetleges balesetveszélyességét. Az ottani élesebb hangvételem ennek volt köszönhető.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #25578 üzenetére
Inkább olvasd majd vissza magad, kissé idegbetegen reagáltad le a segítő szándékot akkor a kollégának.
Btw, az enyhe sértegetést sem én kezdtem most, szóval csak folytasd, ahogy kezdted te, szmájlival.
Hozzáteszem, hogy csak most találod sértőnek a "címkét", amikor először említettem, nem találtad annak.
-
Tim82
félisten
Hogy ti mennyit össze tudtok értekezni totálisan nem fontos témákról.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #25382 üzenetére
Lehet, hogy van valami noname, műanyagházas hub-om, majd előkaparom és megnézem, hogy működik-e, illetve megvan-e még hozzá a külső táp (bár úgy rémlik, hogy csak tápkábel volt ilyen régi Nokia-töltőre hasonlító csatlakozóval).
Arra emlékszem, hogy piszokul melegedett a cucc.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #25383 üzenetére
blackvinyl, nekem is gariztatott vinyót, ha jól emlékszem, 5000 Ft-ért csinálta.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #25337 üzenetére
Martensből nem acélbetétest kell venni, hanem pl. a Brit Királyi Posta részére rendszeresített "normál" bakancsot. 2006-ban vettem használtan (!) - kilós ruhaboltban, máig tökéletes téli lábbeli, nem engedi be a vizet, csak az orrán van kis sérülés.
És igen, én hordtam akkor is, amikor amúgy öltönyben-nyakkendőben kellett bejárnom dolgozni.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #25129 üzenetére
Lila gőzöm nincs.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #25126 üzenetére
T420, de azért a lényeg látszik. Szerintem akkor már a fedelet is vond be.
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #24991 üzenetére
Pedig annyira nem csoda, az iPad 2/1st gen Mini hardvere bőven elég az iOS 7 folyamatos működéséhez. Ami azt illeti, szerintem az iPhone 4-é is (amiben ugye 1 magos SoC van), de persze az már valóban kompromisszumos is tud lenni.
Gebaszok egészen addig voltak, amíg az appokat nem optimalizálták 7-re, pl. nálam a Gmail kezdetben heti rendszerességgel összeomlott, de viszonylag hamar patchelték.
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #24988 üzenetére
Csak.
Olyan apróságot nem veszel figyelembe, hogy 2012 novemberében, amikor kijött a 1st gen Mini, kifejezetten jó ár/érték arányú cucc volt (droid fronton sehol nem volt pl. LTE-képes, kicsi, könnyű, 4:3 oldalarányú és relatíve erős tablet, talán csak a Samsungnál, kivéve 4:3 -> én is ezért vettem Minit). Most már, majdnem két évvel később, nem az, nem csökkent annyit az ára újonnan, mint az értéke.
Ez nem azt jelenti, hogy szar lenne.
Igen, iOS 7-tel használom, és nagyjából elégedett is vagyok vele.
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #24972 üzenetére
A Mini 1st gen kijelzője semmivel sem gázabb, mint a Wayteq 79qci-dé. Nem kötelező mindenkinek retina felbontásra gerjedni.
Az 512 MB RAM szűkössége leginkább abban merül ki, hogy 3-4 másik app mellett a Safari újratölti az oldalakat, főleg több nyitott fül esetén. Ezt leszámítva gyors és reszponzív marad. Kb. ezt is írtam, még mielőtt negatív kontextusba téve kiragadod az általam korábban írtakat.
Ja és piszokul egyben van, jobban, mint pl. egy első generációs Nexus 7 (az is van itthon), meg jobban is bírja a strapát (ejtettem már le párszor az iPad-et, persze nem macskakőre).
Nem vészes a Mini 1, Handrasra meg nem adunk. Egyszerűen csak van nála jobb vétel is.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #24752 üzenetére
Eleve kevés anime ragad meg és akkor inkább a Miyazaki-vonal.
DB számomra élvezhetetlen kategória.
A vizes témához annyit, hogy a középkori emberek sem azért termeltek annyi (amúgy mai szemmel pocsék) bort/sört, mert alkoholisták voltak, hanem mert a(z elvileg tisztább) vízzel ellentétben attól nem kaptak fertőzést, ásványmérgezést stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest