Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #25949 üzenetére

    Nem kértünk kaját, így kettőnknek összesen 84.500,- Ft az utazás + szállás (ez 7 éjszakára értendő).

    Az időjárás langyos, de nem meleg, még nem voltunk fürdeni a tengerben, csak most este sétáltunk és dugtam be a lábamat a vízbe, szerintem 20 fok körüli lehet. Elvileg jó idő lesz az elkövetkezendő 3-4 napban.

    Emberek még vannak bőven, de tömegnek túlzás nevezni, ez már lassan az utószezon.

    A szállás tipikus apartmanos, tiszta szobák és ágynemű, az azért látszik, hogy a falakra, spalettákra ráférne lassan egy új festés. Ami kicsit röhejes, hogy a hálószobában konkrétan nincs konnektor. Wifi csak az étteremnél és a recepciónál van, az ingyenes és nyílt, mi vettünk egy Vipnet prepaid mobilnet sim-et, most azt toltam be notiba, mert valamiért telefonban nem akarta az igazságot. Értékelhető térerő csak a teraszon van, most ott ülök és netezek. Konyha, sütő, hűtő, normális fürdőszoba van.

    A szervezés hagyott némi kívánnivalót maga után, éjjel 0:30-at tudtuk indulási időpontnak, 20 perccel korábbra mentünk, de már ránk telefonált a sofőr, amikor csak kb. 200 m-re jártunk a busztól, hogy hol vagyunk. Egy utast viszont lazán lefelejtettek a listáról, azt utánunk hozták autóval, Budaörsön vettük fel. A szobák kiadására majdnem 3 órát kellett várni, eleve 10 körül értünk be, az előző turnus meg lassan csekkolt ki/takarították ki utánuk a szobákat, mi fél 2-kor kaptuk meg a szobát, addigra már rohadtul fáradtak voltunk, a délutánt kb. átaludtuk.

    Ez a Lanterna félsziget egyébként, rendes bevásárlási lehetőség Porecsban van/lesz, oda holnap megyünk. Eredetileg Velencét terveztük, mint fakultatív program, de drágább, mint amire számítottunk, így isztriai körút lesz, meg fürdés/lazulás, illetve Porecs és Novigrad-beli csatangolások a program.

    A hely amúgy tök szép, összességében jó lesz ez.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák