Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #25590 üzenetére
Már nem először állapítom meg, hogy egyrészt ha valaki segítőkészséggel fordul a problémád felé, és nem tetszik a válasza, akkor igenis passzív-agresszívan reagálsz és utólag sem vagy hajlandó minimálisan sem elismerni, hogy legalábbis rossz volt a reakciód.
Példa #1.: amikor telefont akartál választani, a konkrét kérdéseidre válaszoltam, aztán elgurult a gyógyszered és azzal kezdtél el jönni, hogy miért akarok rád mindenáron Lumiát erőltetni, meg hogy milyen erőszakosan ajánlgatom neked (amiről - for the record - szó sem volt, csak az elején nem tetted egyértelművé az igényeidet, hogy pl. te ragaszkodsz 100%-ig az Androidhoz, ill. a Google szolgáltatásaihoz). Én speciel itt döntöttem el, hogy ugyan alapvetően csíplek, de ezentúl kizárt, hogy bármivel kapcsolatban is kérsz nem tárgyi segítséget, akkor reagáljak. Nekem nem hiányzik, hogy nekem essenek, mert a másik félnek nem tetszik a válasz és kb. úgy kezd el kezelni, mintha szektás térítő lennék, amikor nem adtam erre okot.
Példa #2.: a vinyóddal kapcsolatban segíteni próbáló kolléga nem tudhatta, hogy te korábban mennyi és milyen kört futottál le más topikokban, de te azért jól megmondtad, hogy ebbe vagy abba a gondolatkörbe bele se kezdjen, merthogy nem vagy rá kíváncsi. Én értem, hogy nem tanácsra volt szükséged, de ezt tartani adekvát reakciónak a segítőkészségre több, mint érdekes.
Ezek után már ne haragudj, de némi szkepszissel fogadom a karakterizáló kijelentéseidet, amiket próbálsz tenni velem kapcsolatban. Mondjuk ezt a "nem bírod, hogy másnak igaza lehet"-et a fentiek fényében különösen viccesnek találom tőled, mert lehet, hogy engem is el tud ragadni a vita, de legalább mindig igyekeztem felismerni, hogy mikor lépek át bizonyos határokat és ott megállni/bocsánatot kérni a másik féltől, ezt meg eddig nem nagyon láttam tőled. De oké, minden bizonnyal én vagdalkozom, legyen igazad.
Btw, Qruval alapvetően nem azon ment a vita, hogy fehér vagy piros metrókocsi, hanem én konkrétan úgy láttam (és ezt le is írtam), hogy mintha elbagatellizálná/relativizálná a hármas metró esetleges balesetveszélyességét. Az ottani élesebb hangvételem ennek volt köszönhető.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest