- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Mercutio_
félisten
És mennyit fizet a kompromitáló fotókért?
Dr. Zoo :Pont az lehet a baj, hogy pár napja kihagytam.
Itt meg egy földműves 15 perce bactatja a sógornőjét, mert szerinte nem volt joga a bátyjának (aki befogadta őket a saját lakásába) éjjel 1-kor kihivni a rendőrséget amikor részegen obegatot és ordítva fenyegette meg mert az szólt, hogy aludna. "Há milyen dolog mán!", "Há mindent meg lehet kútúrátan beszéni "
Legjobb mondat ever :" Na és ha ittam, nekem is jár a szórakozás, ha a végén hányok is " -
Mercutio_
félisten
Enyém a lelövést nem említi a többit viszont kijelentő módba teszi
anevemearl: Meg, minden telóra rögtön sziló/gumis tokot veszek, mióta az elsőt 2 naposan megreptettem
werszomjas:Ropi [link]
GabN87: Ahogy romlik az időjárás és a kedvem úgy egyre kevésbé viselem el az ilyen hülyéket, mire vége a télnek oda a Buddhai nyugalmam...
-
-
DeFranco
nagyúr
Tegnap voltunk várandósoktatáson, persze 6*10^23 leendő anyuka... én nem tudom ezekkel mi van, vagy csak szoknom kell a véranyák társaságát, de szinte féltem... a társaság jó fele koránt sem az a kedvesen gügyögő kerekarcú babaváró élethozó angyal, nem ám. komolyan tartottam tőle, hogy ha nem ejtem ki megfelelő átéléssel, hogy magzatburok ezek rám ugranak és széttépnek
nagy valószínűséggel játszótérre is viperával fogok járni, mert ha elsőszülött gyermekem netalán fel találná rúgni büdösszájú pistikét a homokozóban, máshogy nem jutunk ki.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
-
aizen92
addikt
Ha a tok nem menne el, én lehet vevő lennék rá!
Gondolom erről van szó
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elmondom még egyszer, mert elbeszélünk egymás mellett:
2 éves 4S 16GB van páromnak és nincs rajta iOS7, mivel nem települt rá automatikusan (nincs engedélyezve) és azóta sem raktuk fel rá kézzel. OTA frissítést is jelezte, de azt sem töltöttük le.Nem aludtam át az őszt, csupán nem foglalkoztam a témával, mivel nem érint - telefon be van állítva nem Apple által kapott alap beállításokkal használjuk, mint a felhasználók 90%-a.
A te elmondásod alapján ez lehetetlen lenne, mivel mindenkinek települ az új iOS egy idő után.
Szerk:
Elolvastam a cikket. Lehet hogy letöltődött az OTA, de biztosan nem települt magától. -
radi8tor
MODERÁTOR
Páromnak 4S van 2 éve. Azóta elég sok OS frissítés jött ki, mindegyik előtt megkérdezte iTunes hogy letöltse és alkalmazza-e.
A telefonon akkor ezt neked ki kell kapcsolni és nem fogja leszedni.iOS 6-oshoz való frissítéseket felpakoltuk, de mikor kérdezte leszedje-e és telepítse 7-est nyomtunk egy nagy NEM-et (és ne is kérdezze újra).
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS frissítés sosem automatikus.
Ezáltal felfogható user errornak egy bugos OS telepítése.
Saint_: itt a link, bár ki tudja mennyien jönnek el ebből.
-
Mercutio_
félisten
Necces, de talán 30k-ért kifogható, a sima 4/3-os vázak+obik ára nagyon leesett, főleg a belépő cuccoké, mivel gyakorlatilag megszűnt az a vonal.
ALL: Vegyetek jóféle garis USB3-as HDD racket!
-
Mercutio_
félisten
A 9500-asnál típushiba a vezérlőgomb elhullás, 9600-ban asszem javították. Mindkettő elég régi darab, nem bírják a magas ISO-t, az optika CA-zik erősen és ebben sincs stabi, ami a tele tartomány felé már egyre érezhetőbb.
Valami frissebb 2010 körül/utáni gépet nézegetnék, de tényleg a lentebb linkelt topicot javaslom.
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
...ami meg csak 2.3-ra van
nem vagyok boldog. van valami helyettesítő app? (ami ráépül a talkra, és szinkronizál, kereshető, megőrzi az archívot)
@MurdR @radi: aha... akkor a 2.2 lesz a ludas fakk.
(#26853) radi8tor1: stock romot használok, igazán stabil főzött rom nincs, nem volt akkora tábora ennek a telefonnak, hogy polírosra reszeljenek egy 2.3-at rá. létezik, de vannak bugjai, inkább nem szivatom magam vele.
(#26854) Tim82: mi azon tartjuk a kapcsolatot a feleségemmel
itt van a szomszéd épületben, de gyak. ezen kommunikálunk egész nap. többek között ezért is ragaszkodom a droidhoz, a talk az eléggé része az életemnek, és más chat lehetőség munkahelyen nem igazán megoldott.
-
Mercutio_
félisten
Mindig az jut eszembe, hogy jön egy villám, vagy valami egyéb túláram / feszültség tüske és szevasz nas-ban lévő vinyon tárolt adatok, így aztán eddig lebeszéltem róla magam
Hopp erről jut eszembe : Van egy talán 2 év alatt 3x használt usb3-as 3,5"-os Sharkoon rapid case hdd házam,eérdekel valakit ?
-
Tim82
félisten
A Vipnet-es csomag hiba volt, telefonba betéve egyszerűen nem lehet használni (arról osztottam volna netet). Mondjuk 20 kúna (~ 900 Ft) nem vág földhöz és itt csak ezt lehetett kapni, majd Porecsban veszek Tele2 csomagot.
A fakultatív programok elég drágák, Velencét azért skippeljük, mert kb. annyiba kerül, mintha a karnevál idején lejönnénk 2 éjszakára (500 kúna/fő). Plitvicei tavakkal ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest