Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
A bemenetek a képed bal oldalán vannak, biztos arra gondolsz?
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
A bemenetek RCA csatlakozók lesznek. Szerintem vagy 30-40 éve biztosan ezek a standard bemenetek.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Mire gondolsz, mint "újabb fajta bemenetek"?
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ööö, nem egészen, majdnem egy éve megcsináltam már ugyanezt a kört barátnőm desktopján. (Hol volt még akkor a cikk...
)Most meg 30k alatti költségvetésből (sajnos, monitor nélkül értve) ki tudok így hozni egy 4 magos gépet, 8 GB RAM-mal, 320 GB-os vinyóval, ami Ubuntu Studio-val zenehallgatós, DVD-CD lejátszós, netezős gép lesz apáméknál. (Lehet, hogy pár extrával túllépem ezt a keretet, mint hangkártya, PCI wifi, PCI-e USB 3.0, 3,5" helyre kártyaolvasó - ez még eldől.) A fogyasztása meg 60-70 W lesz becslésem szerint, nagyon terhelve is bőven 100 W alatt maradna.
Igen, szerintem alkalmas lehet. Mindenképpen L5*** Xeon-okat keress, a hivatalos TDP-jük 50 W, gyakorlatban meg kb. 10 W idle és 60-70 W 100%-os pörgetés melletti fogyasztásuk van.
-
Petyyyyy
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
na az mondjuk f*sza... beállsz vele a suplyáki diszkó elé mindenki megnéz. csak drága...
de egy nyolc kerekes inline skate, na az zorall... főleg elegáns fekete-fehérben, érted... megy öltönyhöz, farmerhez... és megfizethető... vágod, lazán begurulsz a csaj elé, két-három koszorú, pár flikk-flakk és már nedves is a fehérnemű... kuncog, mert nem tudja hogy mit csináljon, ilyet még nem látott, csak kulcspörgető majmokat, és amikor bent van a csali, akkor rántasz be egy keményet, és egy bruce willis-es félmosollyal átnyújtod neki a fehér-rózsaszín csajmodellt és kész, nyert ügyed van... még elgurultok a lakásig aztán winning.
na ez stílus öregem. kocsival menőzni? hagyjuk már. az a múlt évezred... a XXI. század a fitnessről szól. ha nem mozogsz, csirke vagy. és most őszintén, mivel tudod demonstrálni a mozgást, a dinamikát, a praktikus gyors helyváltoztatást és az igazi városi életmódot egyben? na ugye...
volt egy lakótársam, na, az nagy koris volt... minden héten más nőt hozott fel. csak mondom.
-
Tim82
félisten
Valakinek esetleg van jó olcsón socket 775-ös procija, ami 65 nm-es és 800 vagy 1066 MHz FSB-s?
-
Melack
veterán
Super Size Dildo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ace: Kormolnad te a kipuffot, a sebváltó kezelését is atadnad, és még saját mérővel leellenorizned az olajszintet. Valld be
Nekem kocsival sose sikerült csajozni. Ok, a gyerekülés mínusz 1 pont 
Pet5y: Egyszerűen jó a kedvem. Kizárok mindent, és igyekszem a családomra koncentrálni, meg arra, hogy előrébb jussan folyamatosan.
-
Petyyyyy
addikt
Szelíditsetek vadgesztenyét.
Az utolsó 10 kommenten olyat szakadtam, öröm volt nézni.
Oszt még csak szerda van. -
Ace owner
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Én is láttam egy Maseratit Budakalászról jött.. Mondjuk jobban figyeltem a szőke csajszit aki egy ültetetthármasgolffal kotort elöttem. Mentünk egy jót bekötőn
Aztán leszakadt az ég és esett a jég 
Melack: Áh nem, csak láttam nagyon jön mögöttem, elengedtem aztán kicsit toltam én is.. Ja nem úgy sajnos.

-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Megint megkérdezem: el lehet ennyiért adni? Nekem is van ugyanis egy 8900-am.

-
GabN73
addikt
Gondoltam setalok egyet:
2 porke, 1 matyerati, 1 buntly,1 nji korvett
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kintre mindent túlárazok, aki itt velem üzletelt már tudja hogy alkuképes

-
aizen92
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
ez lesz a mai naPH! nyertese.
Vagy oric GTAV pc csúszás trollkodása gamepodon. Nem tudom még eldönteni.**************************************************************
Korit pedig elvinném 14.500-ért!

-
DeFranco
nagyúr
Magyarország nemzeti állata a Turul.
A Turul egy misztikus madár, a Wikipédia szerint valószínűleg egy nagyra nőtt kerecsensólyom.
Latinul Falco Cherrug.
Azaz angolul Falcon.
Ez a misztikus madár több ezer éves.
Tehát Magyarország nemzeti madara a Millennium Falcon.Ennyit szerettem volna elmondani.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
A régi BB-kkel nekem az a bajom, hogy 2012-ben a Google kinyírta a sync opciót. BIS/BES-t pedig egyszerűen már nem éri meg magánhasználatra előfizetni.
Az appokkal még kiegyeznék, ha jól emlékszem, meg volt működő Evernote és Dropbox kliens például OS 5-re is.
-
aizen92
addikt
Nem tudom ki nézte Spektrumon ezt a csoda sorozatot, de ezen most felröhögtem

-
GabN73
addikt
Na en mara vegeztem, valaki egy kv ? Mobilis vagyok

-
macilaci78
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem erik lassan egy telocsere, tuti hogy BB-t veszek majd.
Volt egy 9000, az is kibirt mindent, remelem hogy a Passport is kifog![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Céges telónak egy Bold 8790-et kaptam, imádom. Erre a munkára tökéletes nekem. De saját igényeimre már karcsú. A BB OS 6 egyszerűen avult. A játék nem szempont, de egy korban hasonló Wayteq xTab-100s-re rakott ES File Explorer, Mantano Reader, Chrome, Google Docs elférne rá. Sajna csak a BB OS 10-től lehet androidos alkalmazásokat telepíteni, onnan viszont már kötelező is.

Mindemellett a Boldnak van egy sor olyan kényelmi funkciója, amiket Sony-nál, Nokiánál, Samsungnál, LG-nél, stb-nél nem láttam. Logikusan, könnyen és gyorsan kezelhetően vannak megcsinálva az alkalmazások csoportosítása és használata, profilkezelés, hálózati kapcsolatok, testre szabhatóság, aktív tok, stb...
-
aizen92
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nálam szar. Egy túlárazott telefont hoz be...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Melack
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Igen, működik.
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
igen
-
Mercutio_
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Igen.

-
Earl_Muttley
őstag
Mukodik nektek a link? [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Saját lesz, vagy családtagnak?
Bővítési lehetőséget azért kérdeztem, mert nekem egyből a mITX lapok ugranak be, azokon egy pci-express 16x slot van, ebbe mehet vga vagy hangkártya, de együtt a kettő nem (külső usb-s füles erősítők mondjuk nem vészes áron vannak és az alaplapinál általában jobban szólnak már a 4k körüli ebay-es kínai cuccok is) persze ez esetedben szerintem nem játszik, mivel a mITX méret felára 4-6k
Nagy batárt én lecserélném valami pofásabb kicsi mATX házra, pl. Sharkoon CA-M, vagy nagyobb de még mindig emberibb méretű Fractal Design Core 1000
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Momentán nem tervezem a bővítőkártyázást, nincs rá szükség ha van integrált hang és video, de elképzelhető hogy a jövőben belepattan valami. Miért? Érdemes akkor valamilyen tényezőt figyelembe venni?
Igen, régi sárgásfehér batáriai toronyház. Mivel az adott felesleges pénzt adni egy design darabért.
SSD-kre majd úgy is rákérdezek a szaktopicban, de akkor felveszem a listára az a-datát is.
Házhűtésre gondoltam, bár végül is nem feltétlenül kell, elvileg hdd sem lesz a rendszerben (ha lesz akkor meg úgy is 2,5-ös, az meg nem melegszik)
Játék nem lesz, amíg a vezérigazgató úr bele nem nő, de addigra...
repü
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, semmi "garanciális PC alkatrészekért görkorcsolyákat adok" advertising?
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Lapba megy majd valamilyen bővítőkártya? (Hang, VGA, mittomén?)
Ház adott, valami batár?
Boltok közül még a compkert is nézd meg, bár garizás szempontjából nem tudom milyenek, sok cuccot vettem már náluk, de még egyszer se volt rá szükség

SSD-ből esetleg A-Data SP900 19,8k
FAN alatt házhűtésre gondolsz? Mert az intel stock hűtő is csendes biosban leszabályozva amíg nem izzasztod meg a procit, ahhoz meg játék kell vagy renderelés

Dobok egy privit is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
Elvileg olyat kerestem, ahol egyedi mintát nyomnak boxerre...
-
DeFranco
nagyúr
Nem is azért fejtettem ki mert nem érted
Leírtam, mert elsődlegesen újban gondolkodom, ha nem férek bele, akkor marad az aprós. Egy helyről gyorsan összedobálva 89k, 85 a limit, szerintem hozható, ha találok még 3-4 megbízható boltot ahol válogathatok. Ha kijön ennyiből, akkor nem szórakozok a használttal. Saját célra tök mindegy lenne, így nem szívesen magyarázkodom, hogy biztos nem attól döglött meg hogy nem bolti. -
DeFranco
nagyúr
ODD kb. arra kell, hogy semmire, max. beolvasni valamit vele, nagyon max. kiírni évente 2 dvd-t, szóval úgy hülyeség ahogy van, de mégis azért nem ártana, az ördög nem alszik.
A routerben meg nincs mozgó alkatrész, egy belépő szintűt se húzni se hackelni nem lehet, tök mindegy mennyit megy, ha nincs kitépve a csatlakozója akkor tök mindegy neki hogy használt vagy új.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
A bolt garanciális ügyintézéshez való hozzáállása a kardinális kérdés a válogatás során. Ugyan Pcland-det nem ismerem személyesen, de úgy rémlik kedveli a nép. 350W tápot illetően Corsair VS350-et tudnám ajánlani onnan. 80 Plus platina és szintén 11,5K.
Szerk: akkor pcland kihúzva, me' hülyeséget írnak az adatlapra.

Balathruin - Kösz a felhomályosítást. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Nem, ez most elvi kérdés, tekintsük fixnek. Esetleg valami nem kruciális alkatrész lehet apróról (odd vagy router) ha nagyon szorít a cipő, de ez max. 3-4k megtakarítás, nem ezen fog múlni.
Jelenleg itt tartok:
SSD: Samu 850 evo 120 22,5k
PSU: FSP 350 60APN 11,5k
CPU: 3220 16k
LAP: Asrock H81M-DGS 13k
RAM: Kingston 10kEz eddig 73k
ODD: Samu SE-208 külső 7,5k
FAN: valami random 1,5kÉs így 82k
De assetommivan csak kattingattam, lehet full puki alkatrészeket válogattam össze. Aqua.
Jut eszembe nem ártana egy router sem...
TP-Link 841N 7k
89k
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak fogalmazni nem igazán tudok mostanában.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)