Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Igen ez a Lyuda nerf ez pont ugy hianyzik mint egy falat kenyer!
Mondjuk ezt meg vmennyire meg is ertenem de pl. a Hellwalker-t miert is kell nerfelni?
Amugy nem lennek meglepodve ,hogy ha nem csak errol a 2 fegyverrol lenne szo hanem a Crossroads,Rowan..etc. fegyverekrol is.Persze a noi karaktereket azokat meg nem nerfelik es eleve jobbak a anointed verzioik pedig ott kellene kezdeni nem alapban a fegyvereket b*sztatni, vagy a masik 2 karaktert buffolni nem kinyirni mint ahogy eddig ment.
Ami meg meglepo volt ebben a videoban ,hogy nem, nem lesz performance optimizalas patch-ben mert ugye az hu de osszetett blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah meg amugy is ki a fenet erdekel.
Inkabb nerfelunk mert az sokkal fontosabb!
-
vitaro
senior tag
Borderlands 3 | 'Big' Patch Coming! - Moze, Zane & Fl4k Buffs & Mayhem Mode Changes!
Némi infó a közelgő patch-ről. Jön a Lyuda nerf... de jó pár buff is.
-
tibee77
őstag
Bizom benne, hogy kesöbb lesz majd egy gep vagy egy vendor npc akinel jo aok eridiumert majd sima fegyokbol anointedeket lehet csinalni.na akkor aztan lenne ertelme halmozni a lila rudakat.
Vagy jönne sokkal több cosmetic cucc, mert eleg gyer a felhozatal eddig.de a stukis dolog jobb lenne.
-
sp8787
addikt
Borderlands Anniversary Celebration Week 3: Show Me the Eridium!
Hat igen, minden enemy foschni fogja az Eridiumot amit semmi erdemlegesre nem lehet elkolteni.Yippeeeee!
-
sanya53
aktív tag
Már párszor ezzel az üzenettel bezáródik a játék.
Azt észleltük, hogy a játék a közelmúltban többször is lezuhant. Visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokat, és ez segít megelőzni az összeomlást a hardverrel vagy az illesztőprogramokkal kapcsolatos problémák miatt.
a játékos profilját és a karaktereidet menti játékfájljait nem töröljük.Mi lehet a baja? Volt valakinek ilyesmi?
-
sp8787
addikt
Ha ez a Show Me the Eridium! ez ilyen novelt Eridium droprate lesz, amit nem lehet az egvilagon semmi ertelmesre hasznalni, na akkor az hiszem nalam vege.
Nagyon jo a gameplay..etc. de ez a valojaban nem is letezo endgame rohadt unalmas egy ido utan.
-
tibee77
őstag
Ezert szeretem a torgue fegyokat, azok csak 20% dmg büntit kapnak meg tvhm-en is igy nem szoktam sose cserelgetni a fegyvereket moze-zal.kiveve persze ha olyan modok vannak a területen hogy normal attack-re is van dmg csökkentes meg ilyenek.hat ez az ami nagyon nem tetszik a mayhem moddal kapcsolatban.en konkretan csak pisztollyal meg sotival megyek, ha azok kapnak ilyen negativ modositokat akkor reszeltek a dpsemnek...ez szerintem nagyon nem okes.lehetnenek teljesen mas mayhem modositok, redditen olvastam egy csomo jo 5letet ezzel kapcsolatban.
A mask meg ezek a falba beszorulos bugok.na ez tegnap nagyon vicces volt slaughterhouse 4. köre vegen egy anointed beszorult a falba.probaltam mindent, singularity granat, moze mechjenek a specko összerantos granatjait is.sehogy nem sikerült kiszedni a falbol.normal esetben nem erdekelt volna, egyszerüen kezdek ilyenkor egy masik kört de ez a 4 kör brutal durva volt, konkretan alig jöttek normal enemy-k, minden körben csak anointed-ek voltak!a negyedik kör vegere konkretan vagy 8 guardian szintet szedtem össze mert vagy 30 anointedet öltem le odaig, brutal volt nagyon.
-
Deck
titán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ez ilyen jelenleg más platformon is.
-
JackFeryll
őstag
Xbox-on nektek is szokott akadni ha az inventory-nál / skilleknél matattok ? Néha egész sok másodpercen át várok rá hogy betöltődjön a talentfa pl. Xbox One X performance mód.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Hányas szint után van ez a Mayhem Mod?
Vagy csak az első végigjátszás után érhető el? -
Yutani
nagyúr
Ma sikerült az első végigjátszást abszolválni. Szerintem csúcsot tarthatok így az első körre, 58 órát ír a launcher eddigi játékidőnek.
-
keneseig
tag
A Consumes 2 ammo per shot-ra miért írtátok hogy rossz?A fegyvernél sebzésénél is fel van tüntetve,hogy 400x2 mondjuk.
-
Amartus
senior tag
Újra beléphető.
-
Yutani
nagyúr
Másnál sem megy az EPIC Games Launcher?
-
Bennyboy
őstag
CZCTJ-CZ59T-HC35W-T3BJB-ZTZJC
-
Yutani
nagyúr
Nektek nincs level scaling problémátok (PC)? Troyon túl vagyok, előtte és utána minden enemy és tárgy 30-32 szintű, míg én 36-os szinten láttam neki Troynak és utána kaptam a 37-es szintet. Troy dobott megfelelő szintezésű lootot, de azóta is 30-32-es minden a fő sztoriban (éppen az utolsó vault key feladatra mennék rá).
-
sanya53
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már kész vagyok vele, de sajnos én rohangáltam minden felé. Azért köszönöm a tippet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
CSKJB-THCZB-HCT5W-BBJTJ-35RRS
-
sanya53
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi, de ezt a golyóbist elég nehéz volt kivégezni, igaz volt rosszabb is ma.
-
tibee77
őstag
Hat remelem, hogy nem mert nagyon op.Most mentem egy slaughter house-t vele es durva volt nagyon.Konkretan badass-ek vettek körbe meg anointed-ek.Asszem egyszer sikerült lehalni mikor egy anointed "bombajat" nem vettem eszre es hatulrol lerobbantott.Nagyon durvän tankos a kari es a flakker-rel a dps is op.Ez a slaugherhouse nem ment le fl4k-kel, hiäba több a dps, tulelese az kb 0.
Esett egy anointed lyuda is, igaz csak moze-nak jo de akkor se rossz.
-
sp8787
addikt
Azt tudtatok ,hogy a Recharger Shield az nem is ugy mukodik mint ahogy a leirasaban van?
Valojaban nem elekezd feltoltodni hanem olyan mintha 2X annyi Capacity-d lenne es ahogy attorik a Shield abban a pillanatban feltototdik maxra es ez megy 20 masodpercenkent. -
Amartus
senior tag
A Crossroad smg-nek van valami preferált helye, vagy bárhol eshet ugyan akkora valószínűséggel?
-
keneseig
tag
A játékon belül nem lehet megnézni ,hogy a legendary fegyóknak mi speciális tulajdonsága?
-
sanya53
aktív tag
Vissza találtam.
Ez most komoly? Újra kell csinálni az egész pályát?
Nem lehet folytatni? -
sanya53
aktív tag
Sanctuary-ban vagyok és nem tudom hogy kell visszamenni a küldetésre.
Katagawa Ball-hoz kellene mennem, de csak Sanctuary-t mutatja a Fast Travel.
Hiába van bejelölve a küldetés. -
Sirandrish
legenda
Akkor ezt körbelőttük...

-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem az oldalon fogadta el. Ki érti ezt?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem meg azt, hogy lejárt.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
fura mert amikor beírom a topicba akkor én is beváltom és elfogadja. Lehet lejárt akkor.
-
Bennyboy
őstag
kulcs kód epicre: CZC3B-RR5HJ-SKTWK-JJ3JJ-HKJZ3
-
DummyBoy
senior tag
válasz
keneseig
üzenetére
Esetleg próbáld ki a Cyro Barrier + Klón buildet.
A Barrier megnöveli a sebzést + véd, a Klón tud segíteni fagyasztani és elvonja az enemy figyelmét, a cyro pedig jó CC.
Mivel coop, az antoanetteket a többiek tudják rendezni, minden másra pedig jó a Cyro (ha csak nem Mayhem 3 Cyro vagy elemental resisttel.
@wesder:
Xboxon tudok adni, pont Cryo - Radiation Trevonátort használok. (RIP Trevor!)----
Kérdés: TVHM módban érdemes lefutni a sztorit és Mayhem módban csinálni a side missiókat? Ti próbáltátok már?
-
keneseig
tag
Ötlet hiányában próbáltam csinálni egy nagyrészt klón / kisrészt SNTL buildet minimálisan kill skill-re építve coopra.Hamarosan teszt.Bár még 50-es legóm sincsen de azért nem adom fel.Nem boss build hanem inkább coop story.Mayhem meg majd elválik mikortól...

-
Deck
titán
Megy a farm ezerrel. Már majdnem minden Legendary cucc megvan amit szeretnék. Csak 1-2 hiányzik..

-
Sirandrish
legenda
A map vezérlését nem lehet valahogy gyorsabbra venni?
Ha el akarom forgatni, meg mittomén az egy kínzás kb
-
DummyBoy
senior tag
@sanya53:
Ha magasabb szintű vagy, akkor Sanctuary-ban lehet venni a szintednek megfelelő fegyvert. Ha meg alacsonyabb, akkor keress a szintednek megfelelő mellékküldiket, és szinteződj fel a sztori misszió szintjére.
@sittes79:
Build, Gear és Guardian rank kérdés. Nekem most van alapból olyan 43k az egyik pajzzsal és 35k körül egy másikkal.
Valamint vannak Moze-nak olyan skilljei amik növelik a pajzsot, p. ha beáldozod az éleeted vagy kill esetén.@Sirandrish:
Olyanokat keress hogy "Amara leveling build" vagy "leveling guide", lehet értelmeseket találni, hogy egyszerűbb legyen a szintezés.
---
Akinek fájnak a Fl4k és Moze nerfek, próbálja ki Zane-t

Nekem az egyik kedvenc karakterem, de egyszerűen tragédia szegény.
GB-nek ezen kellene dolgoznia nem a nerfeken.Erős lehetne, ha a killskill buildje működne, de van vele 2 gond:
1. Gyenge DPS, és emiatt coopban nem tud ölni, max véletlenül.
2. A KillSkill-jei vagy random, vagy nem működnek, vagy be sem kapcsolnak.Akkor a másik lehetőség a Cyro Zane ami nagyon nagy móka, egészen addig, amíg eléd nem ugrik egy Antoanett, ugyanis a játék legerősebb ellenfeleinek 95%-a IMMUNIS a Cyro sebzésre és a hatásaira. Well played Gearbox...
A klón zseniális ötlet lenne, ha érdemben tudná használni a fegyvereket, de sajnos az AI elég gyenge. Adhatnék rakétavetőt a kezébe, de akkor meg semmit nem látni a robbanások miatt.
A Drónt még nem tesztelgettem annyit, de mivel inkább a klónt javasolják mindenhol, ezért ráért.
És akkor még nem beszéltünk a skillek és gearek közötti tökéletes sinergiáról, mikor a Class mod akkor a legerősebb ha nincs pajzsod, de a skilljeid pedig akkor mikor fullon van.
Rengeteg lehetőség lenne benne, de rendbe kellene rakni előtte picit.
Ettől függetlenül TVHM-et valószínűleeg Zane-el fogom végigjátszani, de akkor is zavaró, főleg mikor CoS-ba menne az ember, és finoman megjegyzik, hogy "Lécci Fl4k-et vagy Moze-t hozz!"
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, ez viszont attól függ milyen fegyver esik. Ilyen szinten nem érdemes és nem nagyon lehet specifikusan fegyvert farmolni. Ha bemákolsz mondjuk egy tüzes Cutsmant-t, kézzel-lábbal lehet pakolni a pontokat a piros fára, Jakobs mordályok esetén viszont tök felesleges.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
VERSATILE SOLO BUILD: MYSTICAL ASSAULT: [link]
-
keneseig
tag
Valaki tudna Zane-hez valami értelmes coop buildet ajánlani?Valahogy neten sem lelek rá semmit.Vagy ő kakukktojás e tekintetben?
-
Daelion
őstag
Szerintem amúgy nincs igazán nagy jelentősége a 'buildeknek' sztorizás közben.
Ami inkább számít az,hogy ne legyen nagyon alul szintezett a kari mert akkor jóval nehezebb.
Én megcsináltam menet közben minden mellék küldetést és úgy vagy velem egy szinten voltak az ellenségek vagy max 1-2-vel felette.
44 voltam amikor befejeztem az első végigjátszást ha jól emlékszem. -
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
20-as szinten szerintem felesleges még buildekről beszélni, egyszerűen túl kevés skillpont áll rendelkezésre. De pl a zöld és a piros fa kombinálásával szert lehet tenni némi health regenre, dmg reduction-re valamint extra elemental sebzésre. Mobok ellen phasegrasp, bossokhoz phasecast. De kísérletezz, respecelni bármikor lehet.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A zöld ágat ajánlom azzal simán elleszel a végéig. Az a healelő, damage redukáló, túlélő rész.. Jó kis Guardian Angellel

-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én szinte csak végig 'narancs' Elemental tabra raktam és sztori lazán végigment vele.
~25 környékén már egész jól működött és pár kicsit jobb elemental fegyverrel már szinte túl könnyen is haladtam vele szerintem.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Youtubeon van pár..

A sztori alatt én csakis a zöld ágra adtam, semmi másra. -
sanya53
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Tudnátok ajánlani solo siren buildet?
Olyasmi kellene ami nem LV50en érik be, hanem már azért 20 körül is hasznomra van..Próbálgattam saját kútfőből építgetni, de egyiktől sem voltam elájulva

-
tibee77
őstag
Fuhh mennyivel jobb ez a robbantos moze cc-ra mint fl4k volt.mar tvhm-et is vittem mayhem 3on (a sztorit egyenlöre) mukor meg 50es se voltam, aztan 50es szinten vegre felszerelkeztem.
elvezetes vele a jatek.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ide: [link]
kulcsot ad -
törölt tag
Segítséget szeretnek kerni.
Megcsináltam az összes fő és mellékküldetést, challenget. A térképeket is 99 százalékban felderitettem. A vault táblákat mégsem tudom elolvasni még mindig .
A másik, ott tartok hogy öljem meg Troyt. Ő 38as szintű, én 39 és fél.
Mégis, ahogy leugrok, azonnal kinyír. -
sittes79
addikt
Halló, van ez az artifact amivel 1 HP, de dupla shield na már most így van 23k pajzs de youtube on of course láttam csávót 45k pajzsal na most ezt a shield adja ha igen melyik?
Masik hogy farmolom ezt red jabbat 20bol 0 legendary gránát mód, ok megyek offline farmolni goblintot rohadjatok meg
-
Bennyboy
őstag
5ZC3B-WRKHT-Z53CK-BTB33-CB9HH
-
warcat
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor átfogalmazom: ne nyitogasd a ládákat, széfeket stb, csak annyira amennyi lőszer kell, egyébként időpazarlás.
Pénz és a loot is kevés normalon, mayhem mód bekapcsolása után (azaz a sztori végén) özönleni kezd.Én még azt is megkockáztatom, hogy a mellékküldetéseket is jobb hagyni a francba ha érzed magadban az erőt az újrajátszásra, sima mayhem I. módban sokkal jobb a játék, az elejétől elérhetőnek kellett volna lennie.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. 'persze tudom ez csak kivétel'
2018-as munkahelyemen 'elég komoly üzem' ahol minden be volt jelentve hivatalosan nem volt feltétel és simán kifizetett kézbe a munkáltatóm havonta.
Nekem se volt vagy ~8 évig bankkártyám/számlám mert nem volt rá szükségem vagy megoldottam máshogy és csak tavaly csináltattam meg újra.
ON:
Látom kicsit javítottak a PhaseGraspon,na ennek örülök mert én csak azt használom Amara-val mint action skill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- XMLTV EPG letöltő progi
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Autós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest