Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

válasz .LnB #11032 üzenetére

Szia!

Nem vagyok én harold ellenes, ne érts félre. Csak azt mondom, hogy ezzel a fegyverrel, majdnem minden karakterrel viszonylag egyszerü a game, ugyanis olyan durvát sebez, hogy nem sok ellenfele van, és mivel nem elemental sebzése van, hanem robban, így mindenféle ellenfélre jó. Ha visszaolvasol arra az időszakra amikor elkezdtél játszani, láthatod, hogy én sosem mondtam rá, hogy csak ezzel játssz, vagy hogy e-nélkül nem lehet, mert mint ahogy pár napja irtam is, nekem pl. az első karakteremnek a kezében máig nem volt harold. Azzal túl könnyűnek tartom. De azt is tudni kell, hogy OP szinteken nélkülözhetetlen. Azzal viszont sosem értettem egyet, hogy a játék legerősebb fegyverét berakták egy automatába!!! Azt onnan kivenni, nem tudás, csak idő kérdése. Ha vki nekiáll és 50-70 alkalommal végigtolja pyro pete bárját akkor pár ki-be lépés után ha az automata is úgy akarja megveheti. Ez igy nem nehéz, csak szerencse és idő kérdése. Ennek ellenére továbbra is fenntartom, hogy krieg jó kari, és azt is fenntartom, hogy a harold jó fegyver (sőt nem is utálom), de azt is hozzáteszem, hogy én ezzel sosem vinném a játékot, csak OP szinten, vagy raid boss ellen, mert annyira OP-s az alap ellenfelekkel szemben, hogy elrontja a játékélményt. Feléledéshez pedig jó, mert attól hogy meghalsz 10-ből 8szor tovább támadnak, így meg lehet ölni az ellenfelet, mert közel van. Persze van mikor elsétál, de még így is nagyobb az esély éledni, mint bármilyen alap fegyverrel.
    Nincs is annál szebb, mikor pl. Rolandot akarod kiszabadítani a constructortól, és nem győzöl berohangálni töltényért, mert az összeset ellőtted, és az ellenfelek meg csak jönnek, csak jönnek... :DDD Aztán megölnek, mert miért is ne, és parázol, hogy feléledj időben, hogy elég legyen a töltény, és hogy ne halj meg újra. Na ezt az élményt veszi el a harold. De ettől még nem utálom! :))

Új hozzászólás Aktív témák