Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Csak a harmadik van meg, az sem volt több 40 percnél. A végén a hóember jópofa, de nem túl nagy kihívás. Rejtett ellenfélről nem tudok. A fejek bénák, a skinek közül csak Krieg-é tetszik. Igazából arra jó az egész, hogy a még nem fullos karaktereknek az ember tudjon szerezni valami jó felszerelést, a végén lévő két láda elég használható cuccokat tartalmaz.
-
PeL
addikt
Állítólag ezek a headhunter packok mind ilyenek. Én még csak az alapjátékkal játszogattam meg a kalózos DLC-t vittem ki vagy 3x meg a Torgue-t 1x. Ma lett 72-es az első karakterem eredetin (Siren). Mindenesetre én is beszereztem ezeket a headhunter DLC-ket 1 TF2 kulcs/darab áron, mert a BL2 GOTY-mat kiegészítve az upgrade pack 2-vel akkor már legyen fullos a BL2-m, meg rajongó révén amúgy is kötelezőnek éreztem megvenni, bármilyen is legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest