Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Igazad van, eddig én sem kulcsoztam, de nem baj, ha van későbbre, mikor már nem fejlődik a tag és olyan fegyvert keresel, mellyel élmény a harc. Én sem mindig a legerősebb fegyvert használom, hanem ami tetszik, de azzal legalább jó harcolni. Ráadásul, ha GB kitalál valami überbrutál ellenséget, akihez kevés 4 ember, akkor nem árt kutakodni abban a ládában. Ráadásul úgy érzem, hogy ezzel a golden key-el eléggé alacsony szintűek lettek a fegyverek, mert biztos az gondolták, a fejlesztők, hogy úgyis van golden, akkor legalább legyen értelme. Szóval, ha nem használsz ilyet, akkor szerintem az átlag erősség alatt játszol, ami eléggé nehéz néhol, de tény hogy nagy élmény.
Én például 2 db értelmes shotgun-t találtam lv33-ig, az egyiket elvesztettem mikor visszabuktam 4 szintet. Azóta sem találtam másikat, pedig jóformán mindent kinyitok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Amazon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BestBuy ruhás topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- A rend őrei
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest