Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
tegnap este történt a neten.... T-bone-ban voltam... írta a host, hogy vegyem föl a narancs színű 1-et érő, nullát sebző gránát modot, és menjek a lifthez, majd a liftben dobjam el, és várjam hogy mi történik.... Az történt, hogy ahogy eldobtam a gránátot T-bone fölött találtam magam nagyon magasan és folyamatosan emelkedtem...nem tudtam fegyvert váltani, belépni a hátizsákomba...Próbálgattam minden félét, hogy lekerüljek a földre, és valahogy sikerült. Eddig örültem... Azután már kevésbé: 54 hely volt a back pack-omban, maradt 12... 4 fegyver lehetett nálam, maradt 2, Underdom-ban, a bankban 42 helyem volt, maradt 12 (ez csak utólag derült ki).... és minden cuccom eltűnt...

Jeleztem a host-nak, hogy mi történt, adott mindet, fegyvert, pajzsot, clas modot...a gránát modból viszont nem kértem. Azután Crewmeraxnál kidobott rengeteg fegyvert, amit belépve egy másik karakterrel sikerült átválogatnom. Mindezek ellenére sem volt felhőtlen az örömöm...Mégxerencse, hogy pont tegnap délután duplikáltam le két példányban azokat a cuccokat, amik ennél a karimnál voltak.... mert ez volt a kedvenc emberem, és itt voltak a kedvenc fegyvereim, gondoltam legyen meg minél több példányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Milyen program, ami...?
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest