- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
boom6991
üzenetére
hmm...
de talán jó megoldás még,ha olyan fegyóval mész,ami jobban szór,ha már bugolsz,sőt egy örök pajzs mégjobban megkönnyíti az életed 
Egyébként szerintem cuccozni jobban megéri a fegyverreaktár,bár azt willowtree-vel vissza kell mindig állítani,de több cuccból válogathatsz,aki meg nem rest ki-be lépkedni a főmenüig,majd vissza a játékba,és megvan a Revolution dlc,azt megcsinálva rögtön ott lesz a Tartarus station-on olyan 30 láda a föld alatt+útközben is lehet párat nyitogatni,és trükk vagy ölés sem kell.
Egyébként pedig felrakva az Oasis pakkot,jobbnál jobb "házi" tápoló-fegyótesztelő helyből lehet válogatni,sőt házi készítésű missziókat is meg lehet próbálni pl.
Nekem biztos van egyébként olyan 200 Craw-ölésem,de én azt tudom mondani,hogy nem éri meg...Pearl fegyó nem esett soha,de sokszor volt,hogy 4-en nem vettünk fel semmit a kupacból,annyira nem adott semmit.Gyakorlatibb haszna a karifejlesztés,csak kell egy jó support gunner,ha valakinél van végtelen pajzs,elég,ha az megy fel harcolni egyedül,a többieknek meg csak annyi a dolga,hogy váltogassák a fegyvereket,mire is szeretnének proficiency-t a szint mellett...természetesen arra gondolok,hogy fent a kisebb ellenfelek is remek xp-ket adnak,kár elsietni a crawot,a kicsik újratermelődnek.Ami kell,az egy jó savas és tüzes fegyó.Bár a szintet és a proficiency-t másodpercek alatt ki lehet maxolni willowtree-vel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de talán jó megoldás még,ha olyan fegyóval mész,ami jobban szór,ha már bugolsz,sőt egy örök pajzs mégjobban megkönnyíti az életed