Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz ollie #3119 üzenetére

a zombis dlc is jó...de a hátránya,hogy nem többször végigvivős igazán,és ezt jórészt a belső fast travel-ek hiányának köszönheti,mert rengeteg a zombi és kanyargós utak,rém sokat kell kutyagolni ha másnap akarod folytatni.
    De akinek van ideje egyben végigvinni(amit érdemes az első végigvergődés után),úgy jó tud lenni,főlegha az ember pl.már az elején tervezetten megy neki az agyas küldinek...
    (a dolog lényege,hogy elejétől fejlövésekkel érdemes operálni,mert az agyakért később is vissza lehet ballagni,megmaradnak,amig nem lép ki az ember...a felvételi helyen lenyomható igy a 10-25-50,mert van annyi zombi a környéken,a 100-ért visszamegy az ember az elhagyottakért,a 250-est meg röhögve ki lehet utána hozni a végéig...a dolog titka,hogy az elején,már akkor,amikor a dokit keresve megy oda az ember,felveszi a tökfej főellen küldijét is,és akkor csak 1x kell a 100 aggyal visszamenni,meg utána a 250-et leadni,de az már bármikor megoldható...)
    Szóval mindenképp jó egyszer egyhuzamban nekiállni.
    Az új DLC is jó,vannak benne remek ötletek,de egyszerűen nevetséges a küldetésszám,amit sajna gyűjtögetéssel próbáltak megtoldani.
    Remekek a pályadesign-ok is,látszik,hogy aki csinálta,annak még volt rá ideje bőven,szépen megtervezett az egész,sok zeg-zug van,ahol mindig találni valamilyen ládát,pénzt,stb-t,ez az eddigiekből hiányzott,rengeteg helyre be lehet menni,stb.
    A végét meg sajnálom,mert jó volt látni a kezdőhelyszint,bár én a készitők helyében az egész pályát felhasználtam volna clap-esitve,jól esett volna a kezdetekről új ellenfelekkel nosztalgiázni,a főellenfél meg kritikán aluli igy...
    Kár,hogy nincs editor,mert igazi jó alap lenne küldigyártáshoz,a robotok is jók lettek szerintem,de a Hyperion szerepét nem igazán érteni,a katonák lehettek volna egyedibbek,nem a crimsonok minimális változtatású klónjai..
    És érdekes szinfolt,hogy beszélnek a karakterek rendesen,bár hiányzik még pár arc,a főküldit adó csóka igazi semmitmondó alak,Tannis megkattant,Marcus van,de csak pár küldivel,és elvileg őt a végén ki is csinálják...mégis ottvan a városban :)
    Viszont teljesült a lootolók álma:a földalatti titkos kamra teli ládával minden betöltéskor meglátogatható,nem kell semmi trükk :)
    Viszont sajna amit reméltem volna,a vonatos claptrap-csapat sajna egyszer jön csak,pedig ők is befuthatnának időnként,feldobva az alaphelyszint,ahol az ember az ágyús küldit letudva a zombis mintájára kiirtja a kevés ellenséget is...
    Hiányzik,hogy mint New Heaven-ben,legyen pár külvárosi terület ellenséggel,nagyon kihalt igy a station.
    Nem tudom,mi nehézség lett volna még csinálni egy tucatnyi bounty-t az alap mintájára,szedj össze jegyzeteket,fegyódarabot és a többi,ami nem igényl sok programozást,igy a legtöbb helyre nincs miért visszamenni többet,felfedeznivalót nem adnak,hiába szép,unalmában kötve hiszem,hogy az ember ezt a dlc-t inditaná el,ez ugye a zombisra is igaz.

Új hozzászólás Aktív témák