Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Fortissimus #3163 üzenetére

hát nekem is ez volt...melóztam,még tegnap jutottam addig,hogy játsszak,erre a képembe ordit a sok nvidia baromság az elején,minden alapon,hang maxra,kontroll alapon....visszaállitok mindent,gó fel egy multira,erre ahogy belépek,felnyomott maxra....nem tudom,hogy a fenébe van ez,reménykedtem némi szintezésben megint,erre paff...és szerintem még rosszabbul is fut a patch óta,és az egérmozgás mintha "csúszna",eddig semmi gond nem volt....
    A szerverbrowser még mindig nem jelzi,kinek van robotos dlc,ugyanolyan vacak,hogy az egyszer pár mp után could not connect után a kövire 2mp alatt csatlakozik ugyanoda,ugyanúgy ilyen hiba után lvl1-es karaktert akar ráerőltetni az emberre,stb....szerintem ezen már nem javitanak semmit...
    a 4.dlc már nem kapott új fegyókat,sőt pearlok sincsenek,csak a knoxx-ban,nem tudom skáláz-e felfelé 69-ig,nekem nem sikerült a futó teszt alatt találni ilyesmit,a patch sem hozott semmi új cuccot....nem erőltették meg magukat.
    Igyis,ha ennyi volt a game,lehetett volna már akkor lvl100 is a max,nem olymindegy?
    a cuccgeneráló is szerintem egyszerűen skálázhatna felfelé addig...
    ja meg ersze a moddos cuccokat MEGINT nem szedték ki... :W

Új hozzászólás Aktív témák