Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
itt linkelgettem én is,más is pár képet...de nem feltétlen látni kép alapján,mi a durva,vannak szép,de totálisan vacak fegyók
nomeg ott van,hogy mit tekintünk és meddig brutál fegyónak...mert vannak az alapból dobott fegyók,amikhez nincs hozzányúlva,meg lehet oldani ezeknél,hogy csak a szintjét emeled fel,esetleg ha távcső kell rá jobb,azt cseréled,és az anyaghasználatot felteszed 3-as kategóriára gyártón belül,ez egy szolid mod,semmi "nem legális".szintén "legális" trükk még az,hogy az alkotórészeken is változtatsz,de az adott fegyvernél meglevő normál anyagokkal teszed,ez szintén olyan fegyót ad,amit ténylegesen a játékban is megtalálhatsz,általában ezt még én is megteszem...ez fölött van még 2 lépcsőfok,az elsőnél csak azt használod ki,hogy minden fegyvernél van egy nem használt sor a fegyver leirásában,ahová teszel be mondjuk +valamilyen csövet,vagy tárat,ez még csak hatást ad a fegyverhez,lényegi dolgok nem változnak meg,csak mondjuk összeadja a 2 cső általi sebzést,stb,kicsit jobbá téve azt.még ide tartozik az is,amikor mondjuk más gyártó csövét teszi az ember a fegyverbe,stb,de még mindig ügyelve arra,hogy minden összetevő meglegyen,amiből áll,és mindenből 1 legyen,ezek ilyen összvércuccok,de mondjuk ha smg-hez csak smg alkatrészek vannak téve,a végeredmény még mindig full rendes fegyver kinézetű,működésű,csak épp a "márkák" legjobb tulajdonságait egyesiti,ilyen fegyver már nem található amúgy.ez fölött vannak az elvakult durvaságok a 11ezres sebzéssel,láthatóan hiányzó alkatrészekkel,stb,amik már totálisan csak baromkodásra jók szerintem...meg arra,hogy amikor valaki bejön egy mondjuk 100 projectile-s fegyverrel,ami minden lövedéke mellé még kilő 100egyéb izét is,frankón belaggol mindenki,mert leterheli a netet,az ilyen kick rögtön...vagyis elég tág tartomány,ahol meg lehet határozni,mi a jó fegyó.
én feljavitom csak a fegyókat szintemre+legjobb anyaghasználat,de meghagyom őket olyannak,amilyenek,ezértis keresem a narancs fegyókat...és jó poén,hogy a narancs fegyók egyedi alkatrészeit a willowtree nem ismeri,tehát amit használok,az egyedi,akinél még van,az találta
na jó,persze én is többszörözöm,hogy adjak másnak...nomeg ki tudom file-ként menteni,igy akárkinek be lehet tenni a gyűjteménybe
de adni annak szoktam,aki tényleg rászorul,én ok,hogy napi 5-6 órát fent lógok,másnak nincs ennyi ideje rá
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nomeg ott van,hogy mit tekintünk és meddig brutál fegyónak...mert vannak az alapból dobott fegyók,amikhez nincs hozzányúlva,meg lehet oldani ezeknél,hogy csak a szintjét emeled fel,esetleg ha távcső kell rá jobb,azt cseréled,és az anyaghasználatot felteszed 3-as kategóriára gyártón belül,ez egy szolid mod,semmi "nem legális".szintén "legális" trükk még az,hogy az alkotórészeken is változtatsz,de az adott fegyvernél meglevő normál anyagokkal teszed,ez szintén olyan fegyót ad,amit ténylegesen a játékban is megtalálhatsz,általában ezt még én is megteszem...ez fölött van még 2 lépcsőfok,az elsőnél csak azt használod ki,hogy minden fegyvernél van egy nem használt sor a fegyver leirásában,ahová teszel be mondjuk +valamilyen csövet,vagy tárat,ez még csak hatást ad a fegyverhez,lényegi dolgok nem változnak meg,csak mondjuk összeadja a 2 cső általi sebzést,stb,kicsit jobbá téve azt.még ide tartozik az is,amikor mondjuk más gyártó csövét teszi az ember a fegyverbe,stb,de még mindig ügyelve arra,hogy minden összetevő meglegyen,amiből áll,és mindenből 1 legyen,ezek ilyen összvércuccok,de mondjuk ha smg-hez csak smg alkatrészek vannak téve,a végeredmény még mindig full rendes fegyver kinézetű,működésű,csak épp a "márkák" legjobb tulajdonságait egyesiti,ilyen fegyver már nem található amúgy.ez fölött vannak az elvakult durvaságok a 11ezres sebzéssel,láthatóan hiányzó alkatrészekkel,stb,amik már totálisan csak baromkodásra jók szerintem...meg arra,hogy amikor valaki bejön egy mondjuk 100 projectile-s fegyverrel,ami minden lövedéke mellé még kilő 100egyéb izét is,frankón belaggol mindenki,mert leterheli a netet,az ilyen kick rögtön...vagyis elég tág tartomány,ahol meg lehet határozni,mi a jó fegyó.
na jó,persze én is többszörözöm,hogy adjak másnak...nomeg ki tudom file-ként menteni,igy akárkinek be lehet tenni a gyűjteménybe