- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én alapjában véve szeretem az ellent úgy kinyírni, hogy lőtávjukon kívűl vagyok, így nálam a sniper a fő fegyver. Én a madárról nem is igazán tudzam, mikor választottam. Mesterlővész? Az leszek. A többieket meg se néztem...

De a madár fe sossz. Fedezékbe gugolva eldobok egyszerre 10-et, majd felállva becélzom a célpontot és rámennek. 48-as BadMutha Brute-ot félig szétkapják, kisebb ellenfeleket teljesen kicsinálják. 8-10 madárka már komoly erő, mégha buták is. Egyedül viszont nem sokat ér felső szinten. Megkockáztatom, hogy itt csak Lilith fázissétája és Roland gépágyúja használható. Persze egyik sem közelharcban.
Egy akármilyen BadMutha ellen semmivel sincs esély közelharci győzelemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest