Aktív témák
-
Voiceman
csendes tag
Próbát csak megér, nem!? Nem mondom, hogy kötelező, próbálok segíteni, tapasztalatot megosztani.
Igaz, nekem nem márkás tápom volt, de csere óta semmi gáz.
/Láttam már elakadt igen márkás autót/ -
Voiceman
csendes tag
Szia!
Munkahelyemen Nekem is volt hasonló probléma, hogy nem igazán akart boot-olni. De úgy, hogy se kép, se hang szindróma volt. Oszt szétkaptam, összeraktam, utána jó volt egy darabig. Én ezután tápot cseréltem benne, s azóta láss csodát, minden a legnagyobb rendben. Ha van lehetőséget ezt a lépést is proxizd meg, hátha bejön. -
Sanya
nagyúr
arany-on is keletkezik egy oxidréteg, ami nem lég és vízáteresztő, ami megvédi az aranyat a további oxidálástól, és természetesen nem vezeti az áramot. de olyan vékony, hogy mikor behelyezed, akkor már le is kopott. elvileg ezzel nem lehet gondod.esetleg az alaplapod agp foglalata kezdi megadni magát, vagy a videókártyád régi.
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
Szerintem meg kellene prószálni egy másik karival is. Lehet a karival van a baj.
-
ISZOLE
senior tag
Up.
-
ISZOLE
senior tag
A probléma csak látszólag oldódott meg ugyanis azóta többször előállt a fent említett állapot. A videokártyát kivettem, portalanítottam, ránézésre semmi baja. Amikor elindul a gép szintén semmi hibajelenség. Vajon mi kezd el meghalni?
-
coccolino
aktív tag
[L]http://www.uxd.com/award2.html[/L]
hatha segit valamit -
ISZOLE
senior tag
Nem bootol a gépem, a POST kód 1D ami az alaplap leírása szerint ''EARLY_PM_INIT switch''. A CMOS reset nem segített.
(Konfig az adataimnál)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged