- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy óra, két rendszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #435 üzenetére
Nem túl igényes jószág, illetve nem sok törődést kíván, így remélhetőleg sok örömöt lelsz benne, amikor kicsit igazgatsz majd a formáján. Tápozás ügyileg viszont várj vele egy kicsit, ki tudja, hogy eddig mit és mennyit kapott, majd a saját, megszokott ütemedben adagold neki a továbbiakban.
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #432 üzenetére
Ez így kicsit le van sarkítva, de ha optimális számáta minden, akkor minimális lesz a további levélhullás. Azt sem szabad elfelejteni, hogy megviseli a klímaváltozás, mint minden más növényt, tehát ennek is betudható lehet. Személyes véleményem szerint nem éri meg ezzel a fajjal bajlódni, szépet sosem lehet belőle összehozni, kezdésnek persze oké, de hamar meg lehet unni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
concret_hp #432 üzenetére
én ezért nem szoktam a ficusomat kitenni még nyárra se a levegőre mert egyből dobál
akkoris dobál ha túlöntözöd, akkor is ha hideget kap hirtelen
hát a régi levelek helyén nemfog sztem új nőni max ha majd egyszer ha már jól érzi magát és megerősödött levélmetszel
aztán akkor kihajt lejjebbről is mint most -
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #430 üzenetére
Normális, természetesen abban az esetben, ha rendszeresen van öntözve, és nincs huzatban. mellesleg a Ficus folyamatosan cserélgeti a leveleit, tehát elhanyagolható ez a levélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest