Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem túl igényes jószág, illetve nem sok törődést kíván, így remélhetőleg sok örömöt lelsz benne, amikor kicsit igazgatsz majd a formáján. Tápozás ügyileg viszont várj vele egy kicsit, ki tudja, hogy eddig mit és mennyit kapott, majd a saját, megszokott ütemedben adagold neki a továbbiakban.
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez így kicsit le van sarkítva, de ha optimális számáta minden, akkor minimális lesz a további levélhullás. Azt sem szabad elfelejteni, hogy megviseli a klímaváltozás, mint minden más növényt, tehát ennek is betudható lehet. Személyes véleményem szerint nem éri meg ezzel a fajjal bajlódni, szépet sosem lehet belőle összehozni, kezdésnek persze oké, de hamar meg lehet unni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
én ezért nem szoktam a ficusomat kitenni még nyárra se a levegőre mert egyből dobál
akkoris dobál ha túlöntözöd, akkor is ha hideget kap hirtelen
hát a régi levelek helyén nemfog sztem új nőni max ha majd egyszer ha már jól érzi magát és megerősödött levélmetszel

aztán akkor kihajt lejjebbről is mint most -
orion1025
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Normális, természetesen abban az esetben, ha rendszeresen van öntözve, és nincs huzatban. mellesleg a Ficus folyamatosan cserélgeti a leveleit, tehát elhanyagolható ez a levélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest