Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #435 üzenetére
Nem túl igényes jószág, illetve nem sok törődést kíván, így remélhetőleg sok örömöt lelsz benne, amikor kicsit igazgatsz majd a formáján. Tápozás ügyileg viszont várj vele egy kicsit, ki tudja, hogy eddig mit és mennyit kapott, majd a saját, megszokott ütemedben adagold neki a továbbiakban.
-
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #432 üzenetére
Ez így kicsit le van sarkítva, de ha optimális számáta minden, akkor minimális lesz a további levélhullás. Azt sem szabad elfelejteni, hogy megviseli a klímaváltozás, mint minden más növényt, tehát ennek is betudható lehet. Személyes véleményem szerint nem éri meg ezzel a fajjal bajlódni, szépet sosem lehet belőle összehozni, kezdésnek persze oké, de hamar meg lehet unni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
concret_hp #432 üzenetére
én ezért nem szoktam a ficusomat kitenni még nyárra se a levegőre mert egyből dobál
akkoris dobál ha túlöntözöd, akkor is ha hideget kap hirtelen
hát a régi levelek helyén nemfog sztem új nőni max ha majd egyszer ha már jól érzi magát és megerősödött levélmetszel
aztán akkor kihajt lejjebbről is mint most -
orion1025
őstag
válasz
concret_hp #430 üzenetére
Normális, természetesen abban az esetben, ha rendszeresen van öntözve, és nincs huzatban. mellesleg a Ficus folyamatosan cserélgeti a leveleit, tehát elhanyagolható ez a levélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Google Pixel topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest