Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
orion1025 #447 üzenetére
A milyen növényre nem tudok válaszolni, max képed csinálni.
Úgy 2-3 hetes, és általános tápoldatot kapott tőlem, akitől kaptam az nem tudom milyen tápkockát rakott bele, de gondolom általánost ő is.
A levélhullás meg elég gyorsan olyan 3 max. 4 nap alatt végbementMinden más növényem ami abban a szobában van szép, semmi bajuk, szóval csak a táptúladagolásra tudok gyanakodni, és köszönöm is a tanácsot gyorsan átültettem, meg megmetszettem kicsit a gyökerét..
Remélem észhez tér..
-
Pá
addikt
válasz
orion1025 #438 üzenetére
Köszönöm a részletes tanácsot.
Szeptember végén vettem őket, egyszerre 4 félét. A másik kettő jól érzi magát, ezekkel volt gond.
Sajnos nem sokat értek hozzájuk, úgy voltam vele, hogy megveszem őket aztán majd belejövök.Kb 4 naponta locsolom őket egy bő deci vízzel.
Hétvégén átültetem az első fát. Valamire kell figyelni ennek kapcsán? Spéci föld ilyesmi?
A másik fát meg akkor visszanyesem, jó lenne ha még menthető lenne, már lemondtam róla igazából. Bár öntöztem továbbra is, hátha lesz valami.
-
concret_hp
addikt
válasz
orion1025 #434 üzenetére
azért remélem nem sikerül húsvétra kidögleszteni
azt írták, hogy viszonylag "igénytelen" ezért aggódom picit, bár azt mindenhol írták, hogy klímaváltozás után 2-3 héttel levelet hullajt.
nem tettem ki levegőre, a nappaliban van, viszonylag stabil hőmérséklet és nem kap sok fényt (bár ez télen gondolom nem nagyon lenne lehetséges amúgy sem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest