Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy
újonc
szia
próbáltam lyukakat csinálni benne..annyira már talán nem is durva a penészedés. A mohát már régebben leszedtem róla pont amiatt, mert nem akartam, hogy pangjon benne a víz. Megpróbálom még jobban elnyújtani a locsolást és megvárom, hogy jobban kiszáradjon. Leveleit nem mondanám, hogy sárgulna, de peregnek mostanában de gondolom az ősz miatt is. A hullás mellett sok új levél és hajtás is jön. Várok egy kicsit és meglátom mi lesz. Ha nem változik cserélhetek most talajt? -
markyy
újonc
-
Zotya21
senior tag
új kiszemelt Teafa
azt írja lent a cédulán hogy 4 éves a korához képest vastag szára van és jól néz ki, és nem utolsó sorban nem egy 50 éves project

szóval rendeltem magot ebayről
persze lehet csak virágosan szép
Innét ha valakit érdekelne azt még nem tudom milyet küld vagy kikel e mert most rendeltem de 900ft elmegy szálítással együtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig az gyönyörű, aminek legalább 3 van. Ez most elkeserített kicsit, de azért örülök, hogy így is az enyém, remélem szép lesz