- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem feleslegesen. Mert attól, hogy lejár a kiadott határidő, de visszaküldi a géped az eredményt, attól még egyrészt nálad is jóváírják, másrészt nem küldik ki egy újabb gépnek. Vagyis a határidő, az nem végső és végleges határidő, hanem egy tájékoztató határidő.
(Legalábbis amíg én használtam a BOINC-ot, addig így volt. Illetve lehet projektenként is eltérő a munka elosztása/értékelése/osztályozása időbelileg.)Szerk.: na, pont megelőztek. De legalább biztosabbak az állításaink.
-
válasz
Csiga69 #1292 üzenetére
Amiket fent kiír westlake is, azok tesztelés alatt álló verziók (vagyis béták). A honlapon csak a fontosabb, és biztonságos verziókat sorolják fel. Ha érdekel, hogy milyen egyéb verziók kerülnek fel, akkor a letöltések közvetlen linkjét tudom ajánlani (vélhetően a többiek is ez alapján jeleznek, ha van újabb teszt-verzió): összes verzió letöltési lehetősége (ha a 'last modified' alapján rendezed (alapból ugye a név szerint van), akkor egyből fel fog ugrani, hogy mi a legújabb, és az mikori).
-
Ahogy néztem a honlapjukat (scienceunited.org) és a leírásukat, nem is regisztrál be téged sehová. Vagyis ez egy olyan projekt, amely magában egy olyan projekt, hogy 'ő' felügyeli a számításaidat. Vagyis Te annak a "scienceunited" projektnek dolgozol, ami számoltat veled mindenféle 'alprojektet'; de csak a SU projektben termeled a pontokat. Azon az oldalon lehet is regisztrálni, és gondolom, akkor a beállításokat is lehet menedzselni; de mivel engem hidegen hagy, így nem néztem rá ilyen mélységben az oldalra.
-
A "magas prioritás" rész azt jelzi, hogy maga a keretprogram (a BOINC) úgy érzékeli, hogy az éppen adott csomag kiszámítása veszélybe kerülne a jelentési határidővel kapcsolatban; így azt mintegy előre veszi a fontossági sorrendben (mármint hogy a jelentési határidő lejárta előtt meg lehessen csinálni a számításokat).
Ez főként akkor szokott előjönni, ha túl sok csomagot szed le a gép, és azok között sok a rövid jelentési határidővel bíró - vagy ha az ember ritkábban használja a BOINC-ot, és így a keretprogram úgy érzékeli, hogy pl. a napi 30 perces számítási idővel nem lesz kész a csomag péntek reggelig (a jelentési határidőig). Ekkor nem fogja a szokásos váltogatását csinálni csomagok és különböző projektek között (a beállítások közötti ehhez csatlakoztató adatok ilyenkor nincsenek figyelembe véve); hanem akkor addig, amíg a határidő veszélyben van, addig azt a csomagot (vagy azokat a csomagokat) fogja csak számolni.
-
Nekem soha nem volt ezzel bajom. A BOINC (és az adatbázis könyvtára is) egy külön meghajtón van; és bármikor újratelepítem a BOINC-ot, mindig a megfelelő könyvtárakat megadva az install résznél simán folytatta, ahol abbahagyta. Egyszer akkor volt gond, amikor előbb indítottam el a BOINC-ot, mint ahogy az opti cuccokat felraktam - ekkor hibával elszállt a dolog (hiszen máshogy számol az opti és a gyári motor is); de a meg nem kezdett csomagokkal nem volt gond. Hasonló módon elszállhat hibával a dolog, ha szintén először indítod a BOINC-ot, és csak utána másolod vissza az adatbázis könyvtárát.
Egyébként tapasztalatom szerint ha installnál már meg tudod adni, hogy hol van az adatbázis része, és ezt már akkor fel is ismeri, akkor onnantól nem lesz vele gond. Viszont Win->Linux átállásnál mindenképp gond lehet; hiszen más a használt fájlrendszer is, és más maga a motor is (vagyis nem fogja felismerni az egyik a másik dolgait). -
Egy 'kicsit' nem figyelek oda, és rögtön megugrik az új verziók száma.
Ezek közül a legfrissebbek, a 7.2.23-as tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XSzerk.: Illetve van még egy 7.2.20 tesztverzió Android alá is.
-
Csak azon infókról tudnék mesélni, amik itt a prohardveren, vagy az itcafén jelentek meg (vagy hasonló egyéb informatikai oldalakon). Ezek alapján:
Megéri-e Bitcoin-ozni? Mindenki maga dönti el, hogy egy 'jó célért' ingyen (BOINC), vagy kis pénzért, de ki tudja, milyen projektért (Bitcoin) adja a gépe szabad kapacitását (A BC-nél azt mondják, hogy a hálózat fenntartásáért vannak a bányászok számításai; de tulajdonképpen senki nem tudja, mi a teljes igazság.) Mindenesetre ahogy lehet olvasni, az asztali gépekkel rendelkezők nem termelik ki a villanyszámla költségét sem, mert nem elég hatékonyak (persze, lehet velük is BC-t termelni, csak nagyon keveset). A leghatékonyabbak a 'normál' gépes megoldások közül a GCN-es Radeonok; de még ezek sem hozzák vissza a villanyszámlájuk árát. Ha valaki komolyan Bitcoinozik, akkor azt drága megoldásokkal teszi (700$ körüli 'belépőszintű' gépeket ajánlanak komolyabban gondolkodóknak): vagy FPGA, vagy ASIC gépeken bányásznak (ezek már ki tudják termelni az áramszámlájukat is, sőt!). -
Ahogy a #1056-ban már írtam, lehet, hogy köze van a hivatalos oldalhoz, mert elképzelhető, hogy onnan szedik az infókat. Ott meg lehet, hogy azért nem rakják ki, mert az illetékes elment hosszú szabira.
Egyébként jöttek új tesztverziók is:
7.2.16 - Windows 32bit
7.2.16 - Windows 64bit
7.2.17 - Android -
Jelenleg csak az Androidos verzió kap folyamatosan frissítést; így most már 7.2.11 után itt a 4. új verzió is:
Android - 7.2.15 tesztverzió -
7.2.11 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
Android -
Pontosan. A különböző projektek (majdnem) mind különböző tudományág különböző részében segítenek egyes feladatoknak számolni. Van fizikai, matematikai, de egészséghez és akár időjáráshoz (klíma-számítások) kapcsolódó is - és akkor a földönkívüliek keresését nem is említettem
.
Vagyis át kell gondolni, hogy mit szeretnél támogatni, melyik mellé szeretnéd a számítógéped egy részének kihasználatlan teljesítményét áldozni. Ha pedig nem tudsz választani, akkor bökj rá valamelyikre, és kész. -
Gondolom, a BOINCstats oldal a hivatalos letöltő oldalról ([link oda]) szedi az infóit; ahol pedig nem mindig linkelik ki az éppen aktuálisan a letöltőszerverre ([link oda]) felkerült verziókat (néha csak pár nap késéssel dolgoznak, de máskor meg egyáltalán nem rakják ki ezeket).
Szerk.: A BOINCstats egy --a nevéből is jól látható-- BOINC-hoz kapcsolódó statisztikai oldal. Szinte minden apró statisztikus adatra rá lehet keresni, és lehet hozzá jó kis táblázatokat is vizsgálgatni, elemezni. Éppen ezért nem tudod projektként használni; mivel nem projekt.
-
Ismét egy nagyobb ugrás, mivel a következő publikus tesztverzió a 7.2.10-es számú lett.
7.2.10-es tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit -
Az első kérdésedre nem tudom a választ; de a másodikra tudok adni tippet:
Ha nem akarod használni a honlapon beállított profilokat, hanem saját opciókat szeretnél, akkor a BOINC-on belül (Eszközök/Számítási beállítások) mindent átállíthatsz úgy, hogy neked a legjobb legyen (és ezzel felülbírálhatod bármelyik honlapon beállított profilt is). Persze, ez Windows alatt működő tanács, Linux alatt még nem próbáltam BOINC-ot futtatni; így nem tudom, mennyire lehet más ott bármit is beállítani. -
Na, most újra kint van. Idézem is, mielőtt újra 'beszedik'
"Android/ARM
Android version 2.3 and later
We recommend that, rather than downloading BOINC from here,
you get it from the Google Play Store or the Amazon app store (for Kindle Fire)"De közben a 7.2.7 ajánlott verzió is lett belőle; vagyis aki tudja, használhatja is.
-
7.2.5 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XIlletve az Androidos verzió is frissült:
Android 7.2.7 tesztverzió -
A 7.2.1-es Windowsos és Linuxos változatok után itt vannak a 7.2.4 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
A kérdés jó. Amikor elkeztem kirakni ide a letöltőlinkeket, akkor még a hivatalos oldalon a Linux-os verziók alján ott pihent (ott figyeltem fel rá én is először). Hogy onnan mikor, miért és hová tűnt, azt nem tudom. Lehet, hogy annyira sok volt benne a hiba, hogy inkább leszedték; de lehet, hogy más volt az ok - mint látni, én is csak találgatni tudok.
-
Na, az Androidos tesztverzió gyors egymásután több frissítést is kapott. A 7.1.18 után kijött a 7.1.19-es, majd a 7.1.21-es is.
7.1.21 ARM-Android -
válasz
Ric4m0nd #1034 üzenetére
Új 7.1.18 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Hirtelen ugrások után (7.1.3 után jött a 7.1.10, majd a 7.1.15) itt az újabb tesztverzió 7.1.17 verziószámmal:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS XCigam: A Win8 mélylélektanához nem értek, inkább maradtam XP mellett. Ott semmi gond nincs a BOINC-kal (de még Win7-en sem, mert a cégnél ott is megy rendesen).
-
Hát ja. Már nem nézem napi szinten az új verziókat.
De ha már meg lettek említve:7.1.3 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Új tesztverziók:
7.1.2:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Újabb ajánlott verziókkal lettünk gazdagabbak. Alig léptünk túl az előző verziókon, és készült két 7.0.63-as Windowsos tesztpéldány; máris megjelentek a 'teljes'-nek tekinthető új ajánlott programok. Ezek eltérű számozásúak, de egyelőre véglegesnek tekinthetőek...
Ajánlott verziók:
7.0.64:
Windows 32bit
Windows 64bit
7.0.65:
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Egy nappal a 7.0.61-es csak Windowsos verziók után ismét egy teljes sorozat, mely a 7.0.62-es tesztverzió nevet kapta a keresztségben:
-
Közben jönnek az újabb tesztverziók. A 7.0.59-esek után már a 7.0.60-asok is elérhetőek:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
válasz
Gyulus11 #1011 üzenetére
Akkor úgy látszik, más projekteket futtatunk. Nekem főként SETI alatti eredményeim vannak, ahol egyértelműen jobb az NVIDIA azonos kategóriás GPU-ja, mint az AMD/ATI-é.
Egyébként magánemberként én nem vennék soha ilyen projekt (BOINC) alá való VGA-t. Inkább olyant vennék, ami nekem kell, nekem jobb; aztán majd az segít, ahogy tud. Ha nekem lenne rengeteg pénzem, annyi, hogy TITAN-t tudjak venni, akkor sem venném meg (rövidesen úgyis elavul, és akkor hatalmasat esik majd az ára - ebben a mai válságos világban meg azért még a sok pénzű emberek is jobban teszik, ha nem dobnak ki felesleges pénzeket az ablakon). Vagyis szerintem ha úgyis arra, amire használni akarod, arra a HD 7950/7970 jobb, és még olcsóbb is; akkor azt vedd meg. Ne akarj mindenáron státuszszimbólumot venni (mint legerősebb 1 GPU-s VGA), ha nincs rá szükséged. Szerintem...
-
Ahhoz képest, hogy még mindig a 7.0.28 az ajánlott verzió nem is vagy 'lemaradva'.
Gyulus11: a kérdésed lényege lényegében mi?
Szerintem egész jól viselkedne a Titan a BOINC alatt. Az a videokártya még egy olyan felépítésű GPU-n alapszik, ami nem játékra, hanem munkára lett megalkotva. Vagyis -valószínűleg- hasít majd rajta minden számításos project (a CUDA jelenleg amúgy is jobb környezet az ilyen számításos projekteknek; így az NVIDIA kártyáin jobban is mennek a számítások).Egyébként pedig kiegészült a 7.0.58 tesztverzió-család:
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
Android -
Kimaradt pár hét, kimaradt pár verzió. Ahol éppen járunk, és ami éppen aktuális 'teljes család', azok a 7.0.56-os tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
AndroidEzen kívül akad még 1-2 frissítés a tesztverziók terén:
7.0.57 Linux 32bit
7.0.57 Linux 64bit -
Újabb 'béta' verziók érkeztek, ráadásul most már Androidra is készül egy kiadás...
7.0.52 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X
és
Android -
Új 7.0.44 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
OS X(Voltak 7.0.43-asok is, de azok 1 óra alatt elavultak...
)
-
válasz
Ric4m0nd #992 üzenetére
Nem onnan gyűjtögetem, mert oda nem mindent raknak ki (vagy ha kirakják, akkor csak pár nap késéssel). Csak megnézem, hogy a http://boinc.berkeley.edu/dl/ oldalon van-e újabb felrakott kliens, és azt közzéteszem itt. Mint például a következő verziót, ami speciel már kint van a hivatalos oldalon is, mint béta:
7.0.42 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X(Korábbi ki nem linkelt verzió volt még a 7.0.41-es tesztverzió is, de mivel a 42-esekkel ezek elavultak, így nem is linkelem ki az amúgy csak Windows alá készített megoldásokat.)
-
Új 7.0.40 tesztverziók:
Windows 32bit
Window 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
További 7.0.39 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Hosszú idő után új 7.0.38 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
7.0.36 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
További 7.0.33 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Új 7.0.33 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bitVolt 7.0.32 is, de csak pár órát élt, és egyből frissítették is; így azt nem is linkelem ki.
-
Nyaralásom alatt jött két frissített tesztverzió-család is, amiből már csak a frissebbeket linkelem ki:
-
-
További 7.0.28 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Ismét új tesztverziók, ezúttal a 7.0.28 verziószámmal:
Windows 32bit
Windows 64bit
OS X -
Még ezek is 7.0.27 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
7.0.27 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
OS X -
Ne csodálkozz, az AMD GPU-ra írt megoldások aktívan támaszkodnak a procira is (mint a képeden is látni: "0,05 CPUs + 1.00 ATI GPUs" - vagyis ennyi procierőt használ a VGA mellett is). Ha pedig a procit leterheled más számítási igényű dologgal, akkor a VGA-hoz is ritkábban tud besegíteni, így pedig a VGA dolga is kevesebb (többet pihen, mert a proci is többet foglalkozik mással).
Ezen úgy lehetne segíteni, hogy a 'milkyway' számítási progiját/motorját magasabb prioritásra teszed (meg nem mondom, hogy mi a neve; de a feladatkezelőben a folyamatok között meg lehet találni); így viszont az azon a proci-magon számoló SZTAKI fog egy kicsit jobban lelassulni - vagy maradsz a 3 procimag használatánál, és a negyediket meg hagyod a MW-nek. -
Csak megjegyzés: attól, hogy a VGA számításilag ront egy BOINC projektben, még nem a VGA kiforratlan, hanem sokkal valószínűbb, hogy az az optimalizáció; az a számítási program nincs megfelelően felkészítve arra a GPU-ra (hiszen a 7000-es sorozat már teljesen más belső működésű, mint az eddigi HD-s modellek; így egy-egy közelítő számítás akár pontosabb is lehet, vagy egy-két optimalizációnak számító sebességnövelő algoritmus okozhat gubancokat (akár számítási sorrend csere is történhet) - minden attól függ, mennyire van jól megírva az a kód). Ha a VGA-nak lenne gondja, akkor azt észre lehet venni a megjenítés hibáiban (akár játékok alatt, akár 2D-ben is előjöhetnek grafikai anomáliák), vagy a rendszeres fagyásokban.
-
További 7.0.26 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
7.0.26 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
OS X -
Újabb 7.0.25 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
További 7.0.25 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Illetve most már van 7.0.25 - OS X tesztverzió is.
-
7.0.24 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Szépen megy a számozás...
7.0.23 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
Már megint gyors a váltás; biztos valami kisebb hibát javítottak hirtelen (utánanézni lusta vagyok, így csak tippelek
).
7.0.22 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
7.0.21 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
7.0.20 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
OS X -
További 7.0.18 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bitEzek már a hivatalos letöltő-oldalra is ki lettek linkelve (ha valakinek ez kell
).
-
7.0.17 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit7.0.18 tesztverzió:
OS X -
válasz
jim_raynor70 #920 üzenetére
Nálunk megy a SZTAKI és az Einstein is; bár a SETI nálunk is leállt.
Ja, az utolsó stabil van fent. -
7.0.15 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
Az egy dolog, hogy oda mit linkelnek ki - szerintem inkább lustaságtól függ.
Újabb 7.0.14 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Újabb frissítés...
7.0.14 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
MAC OS XDurván 12 órával ezek előtt volt egy 7.0.13 MAC OS X tesztverzió is - csak a történelmi hűség kedvéért.
-
Újabb frissítés az egész családnál.
7.0.12 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
Gyorsak voltak, vagy csak én voltam lassú.
7.0.11 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
Hirtelen egy nagyobb ugrás; vagyis itt a 7.0.10 első darabja...
-
7.0.8 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit -
További 7.0.7 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
7.0.7 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
7.0.3-as tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Egyelőre úgy tűnik, hogy a hivatalos letöltő-oldalon a fejlesztői verzióknál a 6.13-asokat lecserélték a 7.0.2-esekre. Ez lehet, hogy azt jelenti, hogy feladták a 6-os verzió továbbfejlesztését, és most már a 7-esre feküdtek rá teljes mellszélességgel. Persze, ez nem biztos, mert lehet hogy csak nem akarnak kilinkelni 2 fejlesztői verziót; de ez lenne a logikusabb.
-
További 7.0.2 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
válasz
Gyulus11 #871 üzenetére
Nálunk volt olyan eset is, amikor 1-1 csomag egyszerűen 'beragadt'. Hiába nyomogattam az ismétlést, szinte kapcsolat nélkül, 1 másodperc alatt át is váltott a nincs kapcsolódás részre - pedig mellette minden más csomag jött le rendesen (még másik SETI csomag is). A megoldás erre csak az volt, hogy hagytuk a fenébe, és kb. egy fél nap alatt rendbejött, és letöltötte rendesen.
De egyébként a SETI-s (és más) projekteknek van külön témája is itt, a ph! fórumon (lásd: SETI+Einstein téma)Ja, és ha már írok, akkor a bátor embereknek egy ajánlat:
Bár még nincs végleges 6.13-as BOINC (lehet, nem is lesz?), de megjelentek az első 7.0-s változatok.
7.0.2-es tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
További 6.13.12 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit
MAC OS X -
További 6.12.43 tesztverziók:
Linux 32bit
Linux 64bit -
Még mindig a régi vonal...
6.12.43-as tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
MAC OS X -
Pár napja? Nálunk már több, mint 1 hónapja nem ad csomagot; sőt, a BOINC úgy jelzi már egy jó ideje, mintha kiléptünk volna a csapatból (pedig nem, hiszen a múltkor, amikor még a netes rész ment, akkor még a honlap szerint is a csapatban voltunk, de a BOINC meg már hülyült ilyen téren).
#823: Nem tudok róla (igaz, nem is nagyon szoktam nézni a fórumot); de lassan már ideje lenne.
#817: Ha főként BOINC-ra használnád a VGA-t, akkor egyértelműen NVIDIA. A GPU-ik felépítése jobban kedvez az ilyen számításoknak, így mindenképpen jobb választás, mint az AMD/ATI. Ha viszont a fogyasztás lenne a szempont és mellette futtatnál néha-néha egy-két projektet a GPU-n, akkor viszont inkább AMD/ATI.
-
Igen, az utolsó dedikált WCG-s BOINC a több, mint egy éves (2010.09.24.) 6.10.58-as.
Viszont pont ezért én nagyon hihetőnek tartom azt az álláspontot, hogy azért nincs már külön WCG-s BOINC, mert a 'sima' BOINC is jól kezeli a WCG-t. Persze, én nem próbáltam, és nem is használom; de ha mentesz, akkor szerintem semmi bajod nem lesz majd egy próbától (felrakod az új BOINC-ot, és megnézed, mennek-e a WCG-s projektek). -
Sőt! 6.3.10-es tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Linux 32bit
Linux 64bit
MAX OS X -
6.13.9 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit -
Záródik az olló...
6.12.41 tesztverziók
Linux 32bit
Linux 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest