Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem soha nem volt ezzel bajom. A BOINC (és az adatbázis könyvtára is) egy külön meghajtón van; és bármikor újratelepítem a BOINC-ot, mindig a megfelelő könyvtárakat megadva az install résznél simán folytatta, ahol abbahagyta. Egyszer akkor volt gond, amikor előbb indítottam el a BOINC-ot, mint ahogy az opti cuccokat felraktam - ekkor hibával elszállt a dolog (hiszen máshogy számol az opti és a gyári motor is); de a meg nem kezdett csomagokkal nem volt gond. Hasonló módon elszállhat hibával a dolog, ha szintén először indítod a BOINC-ot, és csak utána másolod vissza az adatbázis könyvtárát.
Egyébként tapasztalatom szerint ha installnál már meg tudod adni, hogy hol van az adatbázis része, és ezt már akkor fel is ismeri, akkor onnantól nem lesz vele gond. Viszont Win->Linux átállásnál mindenképp gond lehet; hiszen más a használt fájlrendszer is, és más maga a motor is (vagyis nem fogja felismerni az egyik a másik dolgait).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest