Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég vettem Radeon 7750 kártyát. Per pillanat úgy néz ki, messze nem kiforrott szériáról (7xxx) van szó, mert nagyobbrészt hibásan számol nálam. Collatz Conjecture alatt más 7xxx (Pitcairn, Tahiti) kártyák is sok hibás feladatot adnak. Azért feltünő ez, mert az előző Geforce 9800 GT kártyával sosem volt hiba, bármit is számoltattam vele.
Viszont a számítási teljesítmény növekedés nagyobb mint amire számítottam. A specifikációk alapján 2,5x gyorsulást vártam ( 300 vs. 800 Gflops) , de a gyakorlatban 5x gyorsabb Collatz Conjecture alatt. Ami a 9800 GT alatt 4-5 óra volt, az HD 7750-el megvan 50 perc alatt.
Próbálkozok, már másodjára telepítek újra rendszert, most mini collatz-al tesztelek amit 6 perc alatt kiszámol. Most úgy tünik jó lesz, mert már van 2 feladat ami jó lett kapásból.
Ha valakinek van kedve és el tud igazodni a részletekben, annak belinkelem a Collatz alatti fiókomat : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Spórolós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi