- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég vettem Radeon 7750 kártyát. Per pillanat úgy néz ki, messze nem kiforrott szériáról (7xxx) van szó, mert nagyobbrészt hibásan számol nálam. Collatz Conjecture alatt más 7xxx (Pitcairn, Tahiti) kártyák is sok hibás feladatot adnak. Azért feltünő ez, mert az előző Geforce 9800 GT kártyával sosem volt hiba, bármit is számoltattam vele.
Viszont a számítási teljesítmény növekedés nagyobb mint amire számítottam. A specifikációk alapján 2,5x gyorsulást vártam ( 300 vs. 800 Gflops) , de a gyakorlatban 5x gyorsabb Collatz Conjecture alatt. Ami a 9800 GT alatt 4-5 óra volt, az HD 7750-el megvan 50 perc alatt.
Próbálkozok, már másodjára telepítek újra rendszert, most mini collatz-al tesztelek amit 6 perc alatt kiszámol. Most úgy tünik jó lesz, mert már van 2 feladat ami jó lett kapásból.
Ha valakinek van kedve és el tud igazodni a részletekben, annak belinkelem a Collatz alatti fiókomat : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest