- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Kifizeted és nem lefizeted. És nem bármit, hanem a level 3 önvezetés címkét onnantól használhatod. A Tesla - t Te (meg a cikk) hoztad szóba, részemről a Merci level 3 előnyéről van szó a level 2 rendszerekkel szemben. Ami egy nagy nulla, pénz kérdés, nincs mögötte technológiai újítás. A lényeg az szerintem, hogy az egyes rendszerek valójában mit tudnak, és nem az, hogy mi van lepapírozva. A papírral a valóságban kitörölhetem, ahogy pl. jogosítványt is kap mindenki, aki leteszi azt a feltételek szerint és kifizeti. Mégis vannak olyanok, akiknek inkább nem kellene vezetni és vannak, akik a nehéz helyzeteket is megoldják. És van, aki jogosítvány nélkül is jobban vezetne, mint az, aki letette.
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
" ilyen hanyagságra egyetlen gyártónál sem volt még példa"
Toyota Bz4x többször visszahívott, újra és újra leeső kerekei?"Bizonyos útszakaszokon engedélyezték a teljes önvezetést számukra"
Akarod mondani, bizonyos német autópályákon, 60 (!) km/h alatt, a legdrágább S osztályhoz RENDELHETŐ extra ez a level 3 (!) "önvezetés" 2-3 millióért. Vicc. Persze az átlagember erre úgy fog tekinteni, ahogy írtad: "hazai pályán nyomta le a teslát mint a bélyeget". Tudod mi ez? Reklám, marketing, az engedélyező hatóságnak meg bevétel.
Amúgy több, mint egy éves hír ez: [link] -
cucka
addikt
Egy VW e-up 11 misi. Nissan Leaf 15-től indul, VW id3 16 misi környékén. Ezekhez képest olcsó a Spring. (És hát olyan is)
Tudom, hogy ennyi pénzért neked nem éri meg.
Nekem meg az nem éri meg, hogy kimegyek a városba és kipufogógázt meg dízelrákot kell belélegezzek. Ha választanom kell a jobb levegőjű város és a te autózási kényelmed között, akkor én a jobb levegőjű városra szavazok. -
Füleske
addikt
"Nem elektromos. És? Kit érdekel?"
Sokakat. Aki főleg városban használja. Egy rémálom a városozás az elektromoshoz képest. Állandó váltogatás, gyorsítgatás, fékezgetés. Dübörög a motor, rezeg az autó, felhangosítod a zenét, de néha úgy sem hallod. Én nem csodálom, hogy idegbetegek az emberek az utakon az ilyen autókkal. -
forumpista
aktív tag
He?
Novoth Tibor becsukott szemmel hátrakötött kézzel is megszereli a psa motort mert ebből él.
Persze hogy vett magának, mert amúgy leszámítva a másfél-kétmilliós motorfelújítás költséget, maga az autó jó, és nyilván magának nem fog kiszámlázni 1 milliót munkadijnak, kvázi csak az alkatrész kerül neki pénzbe, és azt se annyiért veszi magának, amiért neked kiszámlázza.De b@zmeg ez olyan mint amikor a kőmüves vesz magának felújítandó lepukkant házat, hogy ő azt fillérekből rendbe tudja rakni mert ez a szakmája, de ennek semmi köze ahhoz amikor átlagember próbálkozik be ugyanezzel aki a téglát nem tudja megkülönbözteti a betontól. (és aztán nem ritkán válás a vége az asszonnyal vagy idegösszeomlás közeli állapot).
Szóval amikor te megveszed a prince motoros Mini Cooper S-t 2.5 millióért, aztán fura hangok jönnek a motortérből meg elkezd rángatni az autó majd elviszed a Novothoz és mondja neked hogy akkor most másfél millát rá kell költeni a kocsira, akkor mindjárt lehervad a mosoly az arcodról.
Szóval csak gratulálni tudok hogy megint tőgye közt a szarvát telibe, k.rvára nem értesz a psa motoros minikhez, de osszad csak az észt
-
forumpista
aktív tag
No akkor olvasnivalo:
https://totalcar.hu/magazin/technika/2014/10/12/rossz_motorok_neveddmeg_tipushiba/
https://totalcar.hu/magazin/technika/2020/08/14/ezekkel_a_motorokkal_ne_vegyel_autot_2/
Tenyleg reg lattam olyat aki ennyire tatott szajjal rohan a f@szerdobe mint te. -
forumpista
aktív tag
Lol. Irhatnek most egy hosszabb kommentet arrol hogy a hengerfal sok autonal annyira ki van konnyitve hogy szimplan ateg 100e km felett, hogy a lancos vezerlesnel a lanc vekonyabb mint egy biciklilanc es 100e km felett elkezd megnyulni, de maradjunk
annyiban hogy irtozatosan beleszaladtal a f@szerdobe.egy mai belsoegesu auto nem fog elmenni felmillio kmert, hacsak nem csinalsz kozben 2- 3x komplett motorgeneralt.
olyat meg ne adj a szamba amit nem mondtam (szalmabab erveles), nem azt mondtam hogy regen minden jobb volt, hanem hogy a (belsoegesu) autozas a 2000es evekre erte el a csucsat megbizhatosag teren, akkor sikerult olyan autokat gyartani amik motorja elment felmillio kmert megbontas nelkul (kb egy kuplungcsere volt a legnagyobb szereles rajtuk ennyi km alatt).
-
Füleske
addikt
Ok, neked nem elég városi használatra a Dacia. Nem mindenki van ám így. Pl. akik a kicsi, olcsó autókat követelik. Igen, most itthon a 9 millió a legolcsóbb, elvégre nem Kínában vagyunk, ahol ugyanez a felébe kerül, és számtalan hasonló gyártódik helyben. Sőt, ott nem is ez a legalja, ehhez [link] képest a Dacia egy luxus autó, és nézd meg az eladási számait. Megnézted az aktuális Leaf árlistát? De, kétszer annyiba kerül, mint a Dacia.
-
bteebi
veterán
Valóban nem olyan, mint mondjuk egy 80 milliós BMW 750. Viszont azt hiszem nem is annyiba kerülnek. Meg kellene érteni, hogy a vételárnak van jelentősége. Az a Dacia majdnem annyiba kerül újonnan, mint egy jobb BMW-re egy szett felni.
A példád majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy azért szar az alkoholmentes és mindenmentes Kőbányai sör, mert a 10-szer annyiba kerülő kézműves belga meggysör, amibe szűz thai lányok teszik a kézműves biokomlót, sokkal finomabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest