- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hú srácok, ma majdnem lebontottam az autót. Most értem haza Pécsről. Már Szekszárd után jártam, elég fáradt voltam, haverral mentem. Szépen nyugisan mentem, 90 -el tempomattal, beszélgettünk. Refit nem kapcsoltam be, távol jött egy másik autó.
Nah, jött a meglepetés. Csak azt láttam valami nagy sötét valami van az úton, jó magas. Mire felfogtam, már ott volt közvetlen előttem. Haver sikított, vigyázz, én már rántottam is a kormányt balra reflexből. Ez kb. 1s idő alatt végbe ment. Csikorgott is a gumi, hátulját kidobta kicsit, de szépen fogta az elektronika az autót. Ha nincs bekapcsolva a DSC, akkor tuti út mellett találom magam, mert tényleg gyorsban kellett irányt váltani. Mintha magától fékezett volna az autó... Egy buzi őz volt a sávunk közepén, és még csak nem is felénk nézett, szeme nem csillant. Áldom az eget, hogy két kézzel fogtam a kormányt, és hogy semmi nem jött szembe.
Jah, utána megálltam, kiszálltam, és megpusziltam az motorháztetőt.Haver az meg megfagyott, utána egy szót se szólt, csak azt ismételgette az utat nézzem.
Am én is megijedtem, ha azt elkapom, akkor asszem lőttek az autónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest