Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz Astor22 #13364 üzenetére

    Nekem egy 60m2-es helyre volt szükségem olyan zenei eszközre amely ha hangosan hallgatjuk akkor is jó, ha lehalkítom akkor is normális háttérzenét ad. Legyen benne rádió, teloval kommunikáljon ha valaki arról szeretne zenét játszani...
    Nagyon rég nem vettem semmi ilyesmi terméket így rácsodálkoztam hogy pl a mini hifi mint kategória igen érdekes lett. "Hozzáértő" azt mondta hogy kb 100e-ig mindegy mit veszek mert hangzásban alig lesz eltérés a 30e Pana 250-es és pár drágább termék között.
    Utána botlottam bele a bluetoothos hangfalakba. A kicsik azért estek ki mert a vízállóság nem volt szempont. A hordozhatóság megint nem volt lényegi pont, de pl a belső akkunak örültem volna. És persze a vége az lett hogy se nem lett akkus, se nem könnyen hordozható :) Panasonic Sc Tmax 10 lett az amit bevásároltam. Designban kevésbé bazári mint sok pinkben, pirosban sárgában neonban villodzó társa. Ha kikapcsolom a fényeket (ami csak kék) akkor ezt megjegyzi és ujraindításnál sem világít. Azt hiszem 20cm-es mélynyomó van benne két 6cm-es magassal. Még ugyen bejáratós, de hangos ha kell, és elég élvezhető hang jön ki belőle. Megy app vezérléssel, távirányítóval, és a funkciók jó része a tetején lévő gombokkal. Cd-t is tud lejátszani, bár tudom erre elég kevés igény van már. A rádió tudja az rds-t, játszik pendrive-ról, aux bementet is akad és számos beállítási lehetőség.
    Az eq pár alapbeállítást ismer, külön szabályozható a magas, közép mély és a nagyon mély szint. Árban az általad említett 120ezres olcsósított példányhoz képest is jelntősen kevesebb volt múlt héten. (erre a fórumrészre 3 napja véletlenül bukkantam rá már a vásárlás után, így nem tudom hogy a Pana itt mennyire ajánlott- nekem bejött amit nyújt. )

Új hozzászólás Aktív témák