- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
Siamiáu #3355 üzenetére
Igen, az angol Amazonrol rendelnek, masban nem nagyon bizok meg (neha rendelek cuccot a gephez az ebuyer-rol, azzal ki is fujt a megbizhatosagi lista, de ott meg nincs egyik marka sem).
Atszamitva Flip 3 23k, Flip 4 35k, Sony XB20 29k, XB30 45k.
Nem fizettek ki viszont a tuloramat, szoval mindenkeppen varnom kell egy honapot a vasarlassal. Lehet, hogy az utobbira beesik egy jo kis akcio. Negy eve pl. 50 Fonttal olcsobban vettem RX 290 X trix-et, mint amennyi a sima 290 volt. -
Rica
senior tag
A Sony SRS-XB20 atszamitva 29 ezer. Lehet, hogy inkabb ezt valasztom, ha nem beszeltek le rola. Vagy maradjak a JBL Flip 4-nel 35-ert? Koszonom.
-
Rica
senior tag
Azt altalaban sem tanacsolnam, hogy kulfoldrol, nem gyartotol (raadasul otthoni gyartoi szerviz kepviselet nelkul) online rendelj barmilyen muszaki cikket.
Abban sem vagyok biztos, hogy az Amazon ugyanilyen minoseget kepvisel mindenhol. Itt annyira felfutott, hogy sokan mar a napi vasarlast is naluk bonyolitjak.Meg annyit szeretnek kerni vegszokent valakitol, hogy akkor a JBL flip 4 35 ezerert nem egy tularazott marketing kacat, mint pl. a beats fejhallgatok. Koszonom
-
Rica
senior tag
válasz
Siamiáu #3330 üzenetére
Koszi szepen!
Sajnos a Sony dragabb, most ez a 100 fontos ar lenne a max keretem.
A hangero nem annyira lenyeges, mert alberletben lakunk, csak maga a telefon tenyleg nagyon gagyin szol.NORBI: Itt (UK) nagyjabol mindenre egy ev garanciat adnak amugy is. Sok eve mar mindent az Amazonrol rendelek, amit nem a sarki boltban vagy a hyperben kell megvenni. Sosem volt meg panaszom. Vettem mar nagyobb erteku cuccokat is toluk, pl fenykepezot, csucs vga-t, stb.
-
Rica
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek meger egy JBL Flip 4 atszamitva 35 ezret? Lany gyereknek lenne karacsonyra meglepi, hogy ne az iphone-jan halgassa sokol radio minosegben a zenet a szobajaban es a furdoben.
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest