- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider #5287 üzenetére
Hali!
Nem teljesen világos, hogy az XB20-t és az Anker-t miért vetetted el, meg hogy pontosan milyen árkategóriában keresel, de amiket linkeltél azok szerintem rosszabbak lesznek hangzás tekintetében. Sony X11-m az van, az tuti hogy fényévekkel rosszabb, a többit még nem hallottam, de a Marley-ből és a Philipsből nem nézek ki sok mindent. Esetleg a Mac audios méretéből adódóan jól szólhat, de semmit nem tudok arról a hangszóróról sem.
-
SFanatic
újonc
válasz
englishman #5275 üzenetére
Szia!
Szerintem mind a kettő jó. Az XB20-nak jobb a hangja, viszont habár nem teszteltem, de gyanítom, hogy az akkumulátora az sokkal gyengébb mint a soundcore 2-nak. Legalábbis abból kiindulva, hogy az utódmodel XB21-nak elég gyenge az akksija.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5277 üzenetére
Szia!
A sport XL-t még nem hallotam de a specifikációk alapján jobbnak tűnik. Erősebb driver-ek és dual passive radiator. Valamint nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy vízben is bírja, de a SoundCore 2 az csak cseppálló, szal esőben, zuhany alatt oké, de nem szabad vízbe tenni, míg a sport XL-t azt igen.
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider #5272 üzenetére
A philipset nem ismerem, de az XB10-nek én nem igazán szeretem a hangját, elég gyakori hogy erősen torzít.
Én mondjuk ezt ajánlanám. Pár ezerrel drágább, de klasszisokkal jobb hangja van.
https://www.alza.hu/anker-soundcore-2-d5323116.htm?o=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged