Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végül egy JBL Go 4-et rendeltem.
(Kiderült, hogy tánctanításhoz vésztartaléknak kéne csak ha nem menne a helyi rendszer, ennél sokkal nagyobbat meg biztosítékként nem lenne kedve cipelni állandóan...) -
blendész
tag
válasz
blendész
üzenetére
Mielőtt bárki belemélyedne egy alapos válaszba - én közben persze már elég sok tesztet nézegettem - kiderült, hogy ezeknél messze kisebbre lenne igény.

Az ideális méret a JBL Go 3. Ahhoz hasonló méretben van valami jobb vagy ha akkora kell, akkor úgyse várjunk csodákat és rendeljem meg azt?
-
blendész
tag
Köszönöm a tippet!
Még egy kérdés: Bose Soundlink Flexhez képest is Soundcore Motion+ inkább? Vagy nagyjából egy liga? -
blendész
tag
Sziasztok!
Ajánlotok nekem pár cuccot?
Elvárás a cipelhetőség: egy közepes méretű mindennapos hátizsákban akár napi szinten való hordhatóság lenne a cél egy nő számára, tehát ne legyen többkilós. Kis méretű teremben, mondjuk 10 ember számára hallható legyen tánctanításhoz: nem buliznának rá, csak hallják rendesen.
Jó lenne minél olcsóbban megúszni, nagyon max 30-40 körül gondolkoznék, de örülnék, ha olcsóbban ki tudnék jönni.
Nyilván amúgy meg jó lenne, ha minél szebben szólna, inkább fizetek, mint hogy elégedetlenkedjek utólag. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest