- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdani100
csendes tag
válasz
Siamiáu #2752 üzenetére
Többen előrébb helyezitek a Sony SRS-XB30at, mint a JBL Charge 3at. Nos lehet Én vagyok botfülő, de nekem mind élőben, mind a teszteken sokkal szebb hangzást ad vissza a charge, a mély hangok meg konkrétan magasabb hangerőn teljesen elvesznek a Sony-nál, míg a Charge egyenletesen hozza a magas színvonalat minden hangtartományban.
Na de beszéljen egy teszt helyettem, páran ráhallgatnátok Ti is egy jobb fejhallgatóval:
https://youtu.be/YYeF-019CqI?t=6
-
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 3 a kiszemelt, de légyszíves bizonytalanítsatok el még így utolsó pillanatban néhány konkurenssel, hogy biztosan a legjobbat válasszam ebben az árkategóriában
Kifejezetten maradjunk amellett a hangszórók mellett, amik vízállóak. Köszi!
-
szdani100
csendes tag
válasz
adorjant #794 üzenetére
Hasonló árketgóriában találtam Én is egy versenyzőt, ráadásul PCadvisor a legjobb BT speakernek választotta a "budget"(100 font alatti) kategóriában
Teszt:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/speakers/sumvision-psyc-monic-bluetooth-speaker-review-3637772/A 20 legjobb budget speaker PCAdv szerint:
Sajnos nem nagyon hallottak itt a forumon erről, amit linkeltem. Angliából postával ebay-en keresztül, átszámolva kb 16k-ra jönne ki.
-
szdani100
csendes tag
Psyc Monic
Valakinek van esetleg ilyen? Ennyi teszt és megannyi pozitív gondolat még a legnagyobb gyártók cuccairól sincs. -
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 2+
Tud ajánlani valaki esetleg olyan megbízható, akár külföldi webáruházat ahonnan a 39 990 Ft-nál kedvezőbb ajánlatot találok a fent említett hangszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Videós, mozgóképes topik
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest