- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Ezt ma fotóztam Venice Beach-en:
Elég komolyan szóltak együtt. 😁
-
baitsee23
őstag
Ezt olvastátok?
-
baitsee23
őstag
válasz
Norby86 #17426 üzenetére
Ezt a Blitzwolf modellt nem ismerem, csak olvastam róla, hogy elég korrekt cucc. De örültem, hogy a BW-WA4-en sikerült túl adnom, mert iszonyat nagy csalódás volt. Egyelőre hanyagolni fogom a márkát. Nem elég, hogy borzalmasan szólt, ráadásul az Alin megtaláltam a modellt még néhány különböző márkanéven és árszinten: Xdobo X5, Bogasing M6, SODLK TX6. Elég hervasztólag hatott rám.
-
baitsee23
őstag
válasz
samu2062 #17312 üzenetére
Nagyon köszi, hogy irányt mutattál!
Ugyan nem az általad ajánlott modellt rendeltem, hanem az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t.
Szerintem szenzációs kis szerkezet, és a méretéhez képest elképesztő módon szól.Az én elvárásaimat bőven hozza. Ha valaki főleg zárt térben használatos "utazós hanxórót" akar, nagyon jó választás - szerintem. Tele van tesztekkel a net, a Youtube is. Van hozzá app, IPX7-es, BT 5.3, 24 órás üzemidő, telefon kihangosítás, TWS, fw frissítés, és eleve stereo (ami nekem becsípődés). Nekem az Aliról 20000huf alatt volt, és megjött 11 nap alatt.
-
baitsee23
őstag
Sziasztok!
Utazáshoz keresek megint egy nem drága, de ahhoz képest korrekt hangszórót. Ilyen volt a kis Bluedio BS-2-m, de lecseréltem egy Tronsmart Trip-re. Aztán szerdán jött meg a Blitzwolf BW-WA4, ami szintén egy nem sikeres választásnak tűnik. Mind2 tompán, színtelenül szól számomra. Érdemes egyáltalán keresnem, vagy ez a kategória már csak ennyit tud?
Ha van még esély, ajánljatok - kérlek - valami(ke)t, ami(k):
Max. 20-25000huf.
Ömmagában is stereo, TWS nélkül. Tehát nem egy hangszórós, vagy oszlop jellegű.
Lehetőleg kisebb, könnyebb, hogy a bőröndből ne foglaljon sok helyet, súlyt.
Tudom, kompromisszumos, de már volt ilyenem.
Vannak újabb, ígéretesnek tűnő márkák (Cyboris Tribit, Soundcore, stb.), de nem merek már vaktában, tesztek alapján rendelni.
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged