- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segesdy
tag
Szeretem a minőségi jo dolgokat illetve, hogy minnél jobb legyen ha van rá mód, hosszabb távon érdemesebb szerintem. Viszont most megelégszem az "olcsóbbal" szerintem telejsen korrekten kifog szolgálni ahol kell... a következő ha majd kell akkor biztosan valami "nehéz ágyús" lesz
divoom - Lejátszási időből mennyit vesz le ha 70% on vagy felette hallgatom ? Van valami nagyjáboli visznyítás erre?
-
Segesdy
tag
Hello! Pár hete ajánlottatok egy Docking D Fine hangszórót ami nagyon bejön de itthon nem kapható és nem nagyon szeretek/akarok ekkora összegben külföldről rendelni ami majd valamikor megjön. Nagyon kár érte mert baromira bejön.
Divoom onnbeat 500 a másik amit látok itt, hoyg sokaknak bejön... nekem is melóba, otthon munkák közben, barátokkal kiülős iszogatós estékre stb... felhasználásra kellene, tehát nem Tv hez meg ilyen egyéb.
20ezerig esetleg van még valami más ajánlat a divoom helyett ami jobbnak bizonyulhat?
-
Segesdy
tag
Hali mindrnkinek!
Nagyon nézelődök BT hangszóró után, vennék egyet de nem tudom mi lenne a leg ideálisabb. JBL Flip 4 volt már a kezembe kipróbáltam és nagyon bejött de 30felett van az ára, illetve használtan van olcsóbb de messze, postazgatni nem akarok.
Hangzasa bejott illetve ami megjobban az a mérete.Amiket néztem: Tronsamart T6 volt ami külsőre is bejön hangra sem olyan rossz.
JBL Flip 4/5 - árban húzósabb azért es kerdes, hogy meger annyit? Mellette szól a vízállóság még.Mindenféle zenét hallgatok de nagyobb arányban talan hiphop, rap dr amugy tenyleg mindent.
Lényeg, hogy ne legyen doboz hangja 😁👌Vélemény, esetleg javaslat?
Mondjuk picit ugy érzem hogy megvalaszoltam magamnak a Jbl -t de azt is tudom, hogy ebben az is benne van, hogy tudom a Jbl rol milyen jo márka illetve minőség és a masikat meg annyira nem ismerem de youtubrol illetve itt a kommentekből utána nézve nem rossz az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest