Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segesdy
tag
Hali mindrnkinek!
Nagyon nézelődök BT hangszóró után, vennék egyet de nem tudom mi lenne a leg ideálisabb. JBL Flip 4 volt már a kezembe kipróbáltam és nagyon bejött de 30felett van az ára, illetve használtan van olcsóbb de messze, postazgatni nem akarok.
Hangzasa bejott illetve ami megjobban az a mérete.Amiket néztem: Tronsamart T6 volt ami külsőre is bejön hangra sem olyan rossz.
JBL Flip 4/5 - árban húzósabb azért es kerdes, hogy meger annyit? Mellette szól a vízállóság még.Mindenféle zenét hallgatok de nagyobb arányban talan hiphop, rap dr amugy tenyleg mindent.
Lényeg, hogy ne legyen doboz hangja 😁👌Vélemény, esetleg javaslat?
Mondjuk picit ugy érzem hogy megvalaszoltam magamnak a Jbl -t de azt is tudom, hogy ebben az is benne van, hogy tudom a Jbl rol milyen jo márka illetve minőség és a masikat meg annyira nem ismerem de youtubrol illetve itt a kommentekből utána nézve nem rossz az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest