Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Erre a célra, ilyen keretből a BT hangszóró nem jó megoldás. Működik, meg megvan az az előnye, hogy máshová is magaddal viheted, de nagyon "gány" megoldás

Autóhifi topikban kérj segítséget szerintem. Autó és fejegység függő, de lehet, hogy a gyári egységre is tudsz aux BEmenetet varázsolni egy 1-2e Ft-os kábellel. Ha nem, akkor ott tudnak ajánlani olyan fejegységet, ami a célnak megfelel. Ahogy nézem 17-18k környékén már vannak vállalható usb/sd/aux képes fejegységek. Kicsit több, mint 15k, de végeredményt tekintve megéri a pluszt. Használtan is kereshetsz aprón/jófogáson fejegységet, akkor olcsóbb lesz. Újonnan is vannak olcsóbban, de azokat nem fogják ajánlani a rosszabb hangminőség miatt, de én azt mondom, ha csak podcast, meg online rádió a cél, akkor a hangminőség nem annyira fontos, bevállalható egy kevésbé neves márka is. -
426os
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
Megerősítem az elhangzottakat. Üzemidőt még én sem mértem.
Talán a legnagyobb hátránya a hangszórónak (de ez szerintem az összesről elmondható), hogy nincs térérzete a hangjának, mivel közvetlenül egymás mellett vannak a hangszórók (ennél ráadásul ellenkező irányba sugároznak). Ettől függetlenül a célnak tökéletesen megfelel (konyhába, lakásban ide-oda vinni, laptop mellé, esetleg kertbe kivinni stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo TAB M11 tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest