Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Erre a célra, ilyen keretből a BT hangszóró nem jó megoldás. Működik, meg megvan az az előnye, hogy máshová is magaddal viheted, de nagyon "gány" megoldás

Autóhifi topikban kérj segítséget szerintem. Autó és fejegység függő, de lehet, hogy a gyári egységre is tudsz aux BEmenetet varázsolni egy 1-2e Ft-os kábellel. Ha nem, akkor ott tudnak ajánlani olyan fejegységet, ami a célnak megfelel. Ahogy nézem 17-18k környékén már vannak vállalható usb/sd/aux képes fejegységek. Kicsit több, mint 15k, de végeredményt tekintve megéri a pluszt. Használtan is kereshetsz aprón/jófogáson fejegységet, akkor olcsóbb lesz. Újonnan is vannak olcsóbban, de azokat nem fogják ajánlani a rosszabb hangminőség miatt, de én azt mondom, ha csak podcast, meg online rádió a cél, akkor a hangminőség nem annyira fontos, bevállalható egy kevésbé neves márka is. -
426os
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
Megerősítem az elhangzottakat. Üzemidőt még én sem mértem.
Talán a legnagyobb hátránya a hangszórónak (de ez szerintem az összesről elmondható), hogy nincs térérzete a hangjának, mivel közvetlenül egymás mellett vannak a hangszórók (ennél ráadásul ellenkező irányba sugároznak). Ettől függetlenül a célnak tökéletesen megfelel (konyhába, lakásban ide-oda vinni, laptop mellé, esetleg kertbe kivinni stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest