- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple Watch
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hirtelen ezeket találtam, amik nem voltak (számomra) noname márkák. (Bár ez is kérdéses, hogy a név számít-e egyáltalán ezeknél a termékeknél ...)
És melyik JBL -re gondolsz, mert 2 is van.
(Gondolom a drágábbra ...)
Az olcsók között nem érdemes nézegetnem? A GO vagy a Sony nem érik meg az aránylag alacsonyabb árukat?
Ill. annyival jobb a Flip2, hogy megéri rádobni azt a + 60 - 80 % -ot?
Igazából félek, hogy így nagyon el fogunk szállni az árral, mert majd annál is lesz, ami mondjuk 50% -al drágább, de még jobban szól és így tovább. Én meg egyelőre szeretném minnél olcsóbban megúszni, a lehetőségekhez képest a leg normálisabb hangszóróval.
Tehát nem ragaszkodom a leg olcsóbbhoz, de a leg jobbhoz sem. (Hiszen akkor valami baromi drágát kellene vennem ...) Keresem a legjobb kompromisszumot, ahol a legjobb az ár érték arány úgy, hogy nem költöttem el egy talicska pénzt, de amit vettem, az normális cucc a maga szintjén és nem kidobott pénz, ami elment rá.
Hát kb. ennyi. (Ezért is néztem a márkásabb cuccokat, bár lehet, hogy nem számít annyira, de ugye én nem igazán értek hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest