Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #575 üzenetére
Én nekem volt szerencsém hallani, de a magas hangok nem tetszettek, maga a ketyere szép.
Van valakinek a csoportból Jam Heavy Metal cucca?
Jó lenne egy leírás hozzá, mert ez az akksi töltés nem teljesen világos számomra, rendben van hogy mondja hogy tölti, de nem tudom mikor van kész, volt olyan hogy már nem világított a led, talán ez lenne a normális, de olyan is volt hogy végig csak villogott a piros led, ebből meg nem tudok mit kinézni, kész van vagy még nem, de ez már akkor kb 6 órája mehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Magisk
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest