- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola899
tag
Nem akarok senkit sem meggyőzni.
Én is, mint itt mindenki a fórumon, csak az észrevételeimet közlöm veletek.
Némi elfogultsággal megfűszerezve, mivel ez a kis Anker szerelem lett számomra :D
A Denon nekem ismeretlen márka.
Oluv tesztvideóit én is sorra néztem, mai napig követem.
Viszont a Denont még élőben nem hallottam, így sajnos nem tudom összehasonlítani.
Most, így az éjjeli órákban, a Motion+ról hallgatom a zenét, kb 20% hangerőn.
És telten, élettel telien, térhatással szól.
Nálam is játszik a Dolby Atmos, iszonyat sokat dob a hangzáson ;)
Specifikációkban a Denon alul marad (pl. kisebb teljesítmény), és még dupla annyiba is kerül.
Még egy picit állítottam az EQ-n (kép csatolva), így még részletesebben szól.
De én ezennel be is fejeztem.
Senkinek sem akarom elvenni/meghozni a kedvét, egyik ellen/másik mellett beszélni.
Ha valaki kérdez, arra azért szívesen válaszolok.
Peace, kellemes zenehallgatást :) -
zola899
tag
Ezt megcáfolnám.
Android telóm van...
EQ nélkül tényleg laposabban szól a Motion+.Nem úgy, mint iphone-ról!
Ez engem is megdöbbentett.
Haverom csak úgy random rácsatlakozott a Motion+omra, és nem töltött le hozzá semmilyen applikációt.
Durr bele, zenét kapcsolt.
Bármilyen EQ nélkül.És legalább olyan jól szólt az iphone-ról (hanem jobban), mint az én S8-asomról :O
Szóval ha iphone-od van esetleg, nyert ügyed van!
Ha android, akkor is no para.
Play áruház megnyit, Soundcore app letölt, EQ beállít.
Ez max pár perc és enjoy :) -
zola899
tag
válasz
Benoe77 #7353 üzenetére
Nem értem a kérdésedet.....
A screenshot-olt EQ az a Soundcore Appon belül található, és mint írtad, beállítása egyéni ízlés kérdése.
Úgy állítod, ahogy akarod.
Az én ízlésemnek így felelt meg.
A mély, közép és magas hangok is tisztán szólnak.
Tesztelve dance, trance, house, hiphop, rock, jazz, klasszikus zenével.
Mp3, flac fájlokkal és streammel.
Beállíthatom úgy, mint XY ember a teszt videóban, de az adott zenék, miket hallgatok, nekem a saját beállításaimmal tetszenek.
Ebben szerintem semmi fura nincs :DHa megvan a hangszóró, tesztelgesd.
Valószínűleg Te is másmilyen EQ-t fogsz beállítani, mint én, vagy pl. Oluv.Off: a Dockin-t ki lehet vajon próbálni valamerre (pl. BP.), van magyar forgalmazója?
-
zola899
tag
A Dockin D Fine sajnos még nem került a kezem ügyébe, de elég meggyőző a specifikációja.
Csak pár euróval drágább mint a Motion+ és 20wattal hangosabb.
Vajon minőségre milyen lehet?
Hmm...A burn-in cd-m eredeti, boltból vásárolt.
-
zola899
tag
Küldöm a képeket.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az S8-as telefonom hangbeállításaiban a "Csöves erősítő"is be van kapcsolva, ami gyönyörű mélyeket eredményez.
Azért nincs maxra húzva az EQ-n a basszus.
De végeredményben, ha nincs "csöves erősítő" function a telódban, és maxra húzod EQ-ban az első skálát, hangzásban ugyanazt kapod.
Valamint automatikusan az aptx is be van a telómban kapcsolva, ami lehet még tisztább hangot eredményez.Ami még nagyon fontos, hogy miután letöltötted a Soundcore appot, updateld a hangszóró firmware-ét!
Örülök, ha segíthettem :)
-
zola899
tag
Sziasztok!
Mivel megy a diskurzus az Anker Soundcore Motion+t illetően, megosztanék veletek pár tapasztalatot.Mindenféle túlzás nélkül ez a legjobb bt hangszóró az 50ezer ft alatti kategóriában!
Sok tipust próbáltam már, és el kell mondanom, hogy minőségben ott van közvetlenül a Harman Kardon Go+Play és a HK Studio 5 mellett (mindkettővel rendelkeztem, de anyagiak miatt eladtam)
A puffogó bass boost-os JBL és Sony hangszórók nálam említést sem érdemelnek, vicc kategória.
Vájtfülűként mondhatom, hogy a fent említettek esetében a márkát fizeted meg, maga a hangminőség fele annyit sem ér. A hideg kiráz ezektől a 10en éveseket megfogó, jólcsengő "bass boost" marketing bullshitektől.
Csak dobozosan puffog. Mellette semmi közép. A magasokról nem is beszélve...
De villog a discofény ezerrel (Sony, haha)
Az a lényeg!Na de térjünk a tárgyra!
A legfontosabb a Motion+ esetében az App !!!! És a bejáratás !!! (JBL Charge 3at is járattam már be, nem igazán javult tőle. Gyenge az erősítője, nem tud a magasakkal és mélyekkel mit kezdeni....)
Új vagyok itt, nem tudom meg lehet e osztani screenshotot, de szívesen elküldeném az én EQ beállításomat amivel (szvsz) a legjobban szól.
És mint írtam, bejáratás...
Van egy burn-in CD-m, ami az Isotek Full System Enhancer and Rejuvenation Disc névre hallgat.
Kvázi 60 perces hanganyag, ami mindenféle zörejeket tartalmaz.
És mindenféle placebo, elvakítás nélkül komolyan elképesztő csodákat művel.
"Kinyitja" a hangszórókat.
A burn-in cd és az EQ egy hordozható mini hifit csinált a kis 30ezres hangszórómból.
Dübörgő mélyek, csillogó magasak és határozott közepek.
A hangerő is megdöbbentő, a minőség meg...
Hallani kell.Senkit sem akarok meggyőzni.
Csak a kétkedőknek próbálok alternatívát nyújtani.
Valakinek a márka, valakinek a minőség.
Én az utóbbira szavaztam.
Irány az Amazon ;)(sok buta ember azt mondaná rögtön, hogy fizetett Anker ügynök vagyok. Lóf*szt! Csak jó pár JBL hangszóró volt tulajaként tudom miről beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest