Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
-
Üdv!
Köszönjük a véleményt!

Én - ahogy talán már korábban leírtam - arra próbálnék rájátszani ezzel a hangszóróval, hogy ha a 35-40.000 forintos JBL minősége 10/10, és mondjuk ezzel elérem a 10/7-et, akkor nekem már megfelelő.
Amit jelenleg használok, az sem rossz, rádiózni szuper, de zenét hallgatni nekem kevés, és nem a hangereje miatt, csak valahogy kicsit minőségibbet szeretnék.Más: eustock-on mennyi a postaköltség? Tényleg ideér 1 nap alatt? Nem problémás a vám és hasonlók miatt?
Mert van vaterán is ilyen T6-os, magyarba, újonnan, 2 év garival...igaz, szerintem meglátta az eladó, hogy keresik a típust, mert kb egy ezrest drágított rajta. -
6r4dw
csendes tag
Megjött ma a Tronsmart Element T6. Rosszat nem tudok róla írni. Hála a több hangszórónak a mélyek és magasak egyszerre kijönnek, nem tűnik el egyik sem. A hangszíne is rendben van, nem olyan mintha víz alól szólna vagy visszhangzana, tisztán szól. Szerintem ennyi pénzért nagyon rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest