- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
-
Üdv!
Köszönjük a véleményt!
Én - ahogy talán már korábban leírtam - arra próbálnék rájátszani ezzel a hangszóróval, hogy ha a 35-40.000 forintos JBL minősége 10/10, és mondjuk ezzel elérem a 10/7-et, akkor nekem már megfelelő.
Amit jelenleg használok, az sem rossz, rádiózni szuper, de zenét hallgatni nekem kevés, és nem a hangereje miatt, csak valahogy kicsit minőségibbet szeretnék.Más: eustock-on mennyi a postaköltség? Tényleg ideér 1 nap alatt? Nem problémás a vám és hasonlók miatt?
Mert van vaterán is ilyen T6-os, magyarba, újonnan, 2 év garival...igaz, szerintem meglátta az eladó, hogy keresik a típust, mert kb egy ezrest drágított rajta. -
6r4dw
csendes tag
Megjött ma a Tronsmart Element T6. Rosszat nem tudok róla írni. Hála a több hangszórónak a mélyek és magasak egyszerre kijönnek, nem tűnik el egyik sem. A hangszíne is rendben van, nem olyan mintha víz alól szólna vagy visszhangzana, tisztán szól. Szerintem ennyi pénzért nagyon rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged