- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz olajbogyo #3480 üzenetére
Üdv!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de nekem is megjött a kütyü tegnap, így meg tudom válaszolni.
Amíg töltöd, pirosan világít a teteje, ha feltöltött, zöldre vált. Nálam tegnap déltől este 6-ig töltött, ami kb rendben is van, ha a matekot nézzük: 0,7A-es töltővel töltöttem, az akksi teljes kapacitása 5,2Ah, szóval 7,5 órán keresztül tölti tele egy ideális világban, mínusz a veszteség, szóval én nem lepődnék meg 8 vagy 9 órás töltési időn sem ezzel az adapterrel. Nem tudom, mennyi volt az akksiban gyárilag, nem kapcsoltam be, hagytam töltődni.A minőségéről később írok majd, mert olyan sokat még nem használtam, de eddig nálam 10/9. Megéri az árát, a JBL koppintásokat meg el kell felejteni!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
6r4dw
csendes tag
válasz olajbogyo #3480 üzenetére
Szia! Ahogy csabyka666 is írta át fog váltani, csak sok idő kell neki míg teljesen feltőlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs