- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
csabyka666 #3481 üzenetére
Szia!
Köszi, miután feltettem a kérdést, rá 1 órára nekem is zöldre váltott, de azt hiszem ezek után a telóm 2A-es töltőjével fogom tölteni.
-
olajbogyo
aktív tag
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem, és ma jött meg nekem is egy ilyen Tronsmart-kütyü, ha már páran dicsértétek. Nos valóban ennyi pénzért egy elég ütős kis cuccot kaptam szvsz. Majd szívrohamot kaptam mikor először megszólalt mellettem az asztalon....
Szerintem a basszus is megfelelő benne. Elég jó még a mobilon lejátszott filmek hangjának megszólaltatására is. Nagyon jól szól, még egyszer köszi az ajánlásért, ha nem jelzitek biztosan megveszem az F4-et 4-szer ennyiért. Biztosan jobb az, de hogy nem annyival az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest