- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
totoka2 #10368 üzenetére
"A JBL Go-t is megkapom annyiért ... "
A 3-ast? Esetleg kukkantsd / hallgasd meg Alan tesztjét, ahol összekóstolja a 3-ast a StormBox Micro-al. Szubj. de én a Tribit-et venném." ... ennél kellene kompaktabb/dizájnosabb "mindent egyben" megoldás ... "
Ja, értem. Hááát.... nem egyszerű. Én biztos nem vennék akksis cuccot olyan helyre, ahol tuti nem lesz mozgatva.Esetleg egy ilyen?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
totoka2 #10365 üzenetére
A gyerekszobába én lehet megpróbálnám a Tribit StormBox Micro-t. Nagyon jókat mondanak róla (itt a topic-ban tokyo2-nek van). Ez a Soundcore Wakey szerintem nem oda való. Kell ébresztő? FM-rádió (azt egyébként is hagyni kellene, mert gyalázatos a minősége). Óra?
A hálóba pedig én néznék egy Edifier hangfalat. Ha 99%-ba meg se fog mozdulni a cucc, akkor felesleges. A HK Go+Play egyébként is híres arról, hogy gari után egy nappal kotlik meg benne az akkumulátor.
-
totoka2
tag
válasz
totoka2 #10365 üzenetére
Nagyobb méretben (szülői háló) a Harman Kardon Go+Play -ben gondolkodom ... de a kérdés, hogy mivel 99.9%-van hálózatra dugva lenne használva ... az gondolom nem tenne jót az akkuknak ... van erre valami megoldás? Mennyire intelligens a töltőáramkör ? ... tudja azt amit a laptopoké, hogy ha fel van töltve az akksi, és hálózatról megy ,akkor nem töltögeti az akksikat?
(bocs ha már ki volt ez korábban taglalva ennél a hangszórónál is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest