Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nutfile
üzenetére
" ... global honlapjuk. működik a kód!"
Ez érdekes. Nekem ez volt az e-mail-ben:
Special Price: €59.99 €79.99
Apply Code: bla-bla-bla
+ 10%off coupon
on the Amazon product page to get a total of 25%OFF.
**The code is available on Amazon US/UK/DE. ← és a myearfun nem is fogadja el
**The code is limited to one redemption per user, the maximum is 2pcs per order.
De, mivel elengedtem a dolgot, szerintem nem fogom megreklamálni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nutfile
üzenetére
60 USD? Úgy érted Eur, nem? És, akkor amazon.de? Utóbbinál nekem az volt a gondom, hogy a 60 Eur a végére - ha magyar címre rendelem - 73,18 Eur lesz.
Egyébként bennem okozott egy kis "törést" Oluv hozzáállása, ill. viselkedése az utóbbi időben. Nagyon kampány módba kapcsolt, és a stílusa sokszor hagyott kivetnivalót maga után. Ha, nem lenne most két hangszóróm is, akkor azért ettől függetlenül lehet rápróbáltam volna egy Uboom L-re, de kb. mostanra elszállt a lelkesedésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő