- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Ennyi pénzért, inkább egy Xiaomi. Sok ismerősöm vett ilyet, ennyiért ajándék. Vagy Tribit XSound Go. Ha Go méret kell, akkor meg Tribit StormBox Micro.
iRiver: A GO3 nagyon gyenge. Nem rég kellett vennem ultra hordozható hangszórót, de meghallgattam és borzalom.
-
Nem ajánlom én sem a Silvercrest márkát
0 dinamika, nagyobb hangerőn "ordít,torz" stb..
Ők se gyártanak hangszórót, csak Kínából megveszik a filléres gagyi cuccokat és ráteszik a nevüket. Ezt is megtaláltam az "eredeti" nevén, valami kínai oldalon 3500 Ft körüli árért. Nem tudok linket adni mert már kiléptem és az életben nem találom meg2x8 Wattnak írja a teljesítményét a Belga LIDL oldal. [link]
Ennél még a JBL Go 3 is jobb választás, hidd el kellemesebb lesz hallgatni. Nem olyan hangos mint az általad említett de nem is fog megfájdulni a fejed pár perc hallgatás után.
Ebben az árban talán tényleg a GO3 a legkellemesebb.
Ha még árulnák itthon akkor a saját tapasztalataim alapján aminek sokkal jobb a hangzásvilága mint egy GO3-nak is, ezt ajánlanám:
-SkullCandy Barricade Mini (olyan 10 ezerért vettem anno, de árukereső szerint 13.000 volt az utolsó ára)De mivel itthon már sehol nem forgalmazzák, így marad a GO3...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest