- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
Nem csalták le az ÁFA-t.
Az EU-ba irányuló 150 EUR-feletti rendelés esetében nem számlázzák ki az adott célország szerint ÁFA-t, azt majd beérkezéskor kell. (Persze, ha a kínai webshop uniós raktárából érkezne hozzánk az áru, akkor a 150 EUR-t meghaladó rendelések is áfásan kerülnek kiszámlázásra.)
Alapból a magyar áfás árat látjuk már az alis felületen, de ha egy adott shopnál meghaladja a 150 EUR-t a vásárlandó tételek összértéke, akkor fizetésnél levonja a "rendszer" a magyar ÁFA-t (ez jelenik meg "price adjustment"-ként). -
<Adamsky>
nagyúr
Az EU-s shop-ban, is van a Boom-ra -35 Eur most, és a szállítás szerintem onnan olcsóbb (5 Eur). Nem kattintgattam végig, de amazon-nál általálban több a szállítás, ill. ott - ha külföldre megy, akkor - előbb levonják a hazai Áfa-t, majd megy rá a magyar (a szállítási díjjal terheltre). All in all meglepődnék, ha a végén olcsóbb lenne az amazon.
-
cidalain
veterán
-
Dhampir
félisten
Ilyen jellegű nem történt, de más furcsaság igen.
Amikor későbbiekben rá akartam nézni a meglévő üzeneteimre, akkor a honlap nem engedélyezte a hozzáférésemet, pedig be voltam jelentkezve. Újabb bejelentkezés után sem tudtam megnézni.
Emiatt töröltem a profilomat, nehogy más adataimmal is ki tudja mi történjen.
-
Aureal
őstag
Nekem volt Sony XB13 és most XB12 van helyette. Szerintem megéri a Tribit azt a pluszt, de tudjad, hogy nincs 3,5-es jack aux bemenete. Nekem ez fontos volt, de már az XB13-ról is lehagyták.
Talán ő van jobban pariban avval a Sonyval, csak kérdés hogyha bringázni is vennéd akkor a Storm box praktkusan rögzíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest