- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19677 üzenetére
Ó tényleg, lehet, nem vettem észre hogy egy úszó ablakban van a buy gomb. Görgetéssel kerestem.... Én vaksi.
Ha ennyiért adják, akkor az egy nagyon jó ajánlat, nem vennék mást.Refurbished-ről azt írják, ugyan olyan jó mint az új, de nekem nincs tapasztalatom, hogy esetleg van-e karc, vagy valami..... https://www.soundcore.com/refurbished-products?ref=footer
Én eddig csak emagról vettem újracsomagoltat. Volt ami tök jó volt, volt amit valószínű azért küldtek vissza, mert gyárilag hibás volt, azt visszaküldtem és jeleztem is az emagnak. De hogy a soundcore miként ellenőrzi, nem tudom.
Ha nekem kellene dönteni, akkor az 51EUR miatt bevállalnám. Ha teljesen rendben teljesít, amit kiküldenek, akkor 51EUR best buy.Emagról 38K-ért, vigyázat, mert azt egy Electro Hungary nevezetű, de Lengyelországba bejegyzett cég forgalmazza annyiért. Én harmadik féltől nem mernék venni, mert a 14 napos visszaküldés, gari stb... Akkor már inkább közvetlenül a soundcore-tól vennék egy refurbished példányt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19674 üzenetére
Hát sajna amiket ajánlanánk, azok picivel drágábbak. Ha jól látom most épp nincs refurbished Boom 2, amit említett Adamsky. Amúgy ha épp van akcióban akkor 39K HUF környékén szokták kínálni.
Vagy a másik jó alternatíva:
Tribit Stormbox Lava 41K házhozszállítva (51K mínusz 20%kupon)
https://eu.tribit.com/products/tribit-stormbox-lava-portable-bluetooth-speakerItt van egy egész jó kis teszt róluk: https://youtu.be/fRGAgBQQXos?si=bG4bfCHaKWMv9qMa
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vampire17 #19674 üzenetére
"Blitzwolf Banggoodrol 36, kb ez a felso hatar."
Refurbished Boom 2, 52 Eur-ért (~21e Ft)? -
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19672 üzenetére
Szerintem ennyire ne gerjedj rá erre a márkára, ne bízz meg benne vaktában.
Nagyon attól függ a minőség, hogy mennyire figyelnek oda a copy-ra vagy az OEM gyártatás során a tervezésre/minőségre. Ez a Blitzwolf nem az a cég, aki maga tervez/gyárt. Jóformán csak egy kereskedő és egy kitalált név. Berendelnek az OEM-től nagy tételben és erre rászitázzák a márkanevet.Az a hangfal amivel elégedett vagy az is valójában egy jól sikerült Creative Sound Blaster Roar hangfalnak a kopija. Örvendetes, ha azt relatíva jó minőségben legyártották olcsón. Viszont amit most kinéztél is , de még nem hallottad élőben, legfeljebb csak úgy vedd meg, ha ténylegesen biztosított a 14 napos elállás lehetősége. Legalább is szerintem.
Mi az az árkategória? Mert az aliexpreses ki tudja mi, az 22K volt, viszont az említett Blitzwolf típust itthon 55K-ért találtam csak.
Röviden írd le mik a vágyott igények és nagyjából mennyi a keret +/- és biztos lesznek itt többen, akik ajánlanak majd 1-2 típust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest