- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Acélfarkas
őstag
Az anker cuccokat nem forgalmazzák itthon. Soundcore oldaláról tudod megrendelni ezeket. Érdemes a kuponokat nézni. [EU Soundcore]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... de megéri 40 ezrest kiadni ezért ... " - nekem (!) biztos nem érné meg.
Én a következők közül választanák:
• EarFun UBOOM L
• Tribit MaxSound Plus
• Anker Soundcore Motion+
• Anker Soundcore Boom
Kuponnal (ha lesz) utóbbi kettő is befér 40 alá.#14200 mckay
"Hanem, és ezen meglepődtem, van egy fél tized késleltetés ... "
Na, ezen én is.
Egyébként nem Te voltál az akinek ilyen "fél analóg" módon sikerült összekötnöd két EarFun-t? A hang kábelen ment "A" hangszóróba, de "A" és "B" hangszóró TWS módban, bluetooth-on keresztül kommunikált.
Visszatérve a problémára. Én arra tippelek, hogy a jelfeldolgozás (DSP) nem egyformán gyors (bár sose gondoltam volna, hogy ez így "kihallatszik"). TWS módban valahogy jobban meg tudják oldani a szinkront.
Egyébként mi van ha felcseréled a két hangszórót? Másképp: mindig az "A" hangszóró van lemaradva "B"-hez képest, vagy mindig mondjuk a baloldali? Utóbbi esetben a kábel lehet a ludas (bár ez is elég hihetetlen). -
Trk.Adam87
aktív tag
20ezer Ft körül most erről hallottam jókat:
[link]
Szerintem ez még a 40ezres JBL Flipeket is verheti hangminőségben, ha szükségem lenne rá én ezt rendelném mindenképpen, de mivel maradtam a 10k körüli árszinten, így most 2 db Evolveo Armor 02-vel teszek majd próbát. (Ha nem válnának be, akkor elgondolkozom ezen az Edifieren 20ezerért.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ford topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest