Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Durva, hogy ekkora feliratkozó szám mellett milyen kevés nézettséget produkálnak a videói, ennél egy átlagos magyar senkiházi youtuber is többet ér el, akármilyen szart tesztel, szerintem valami ott is bűzlik. Én még a sétálós videókat is megnézem, mert annyira szép helyen lakik.
Én őt az egyik legjobbnak tartom ebben a szakmában. Ugyan nem csinál fancy videókat, drága stúdióban, de mindig mindenféle stílusban megszólaltat zenéket, így mindenki tudja tesztelni a hangszórókat a saját stílusában.
Én is neki köszönhetem minden vásárlásomat, és nem csalódtam. Több ilyen őszinte emberre lenne szükség, akit nem lehet megvásárolni. Tökre megértem a dilemmáját, hogy szponzorált videókkal nem lehet őszinte véleményt formálni, mert mindkét felet ki kell szolgálni, a nézőt se verheti át, de a megrendelő is elégedett akar lenni, és annyira felhígult a mezőny, hogy hiába mondja egy gyártónak, hogy szar egy speaker, inkább változtatás helyett odaadják a speakert másik 10 influencernek, aki dicsérni fogja, és akkor meg van oldva. Sajnos ez ilyen, szponzorált videók nélkül viszont nem tud életben maradni egy csatorna.... sajnos ami a legnagyobb baj, hogy tavaly,
vagy év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen, az egy nagy érvágás volt neki, az tartotta el a csatornát, nem a yt nézettség, most meg elveszítette a fő állását is a vírus miatt, így végképp veszélybe került az egész.
Remélem legalább egy patreont nyit, hogy tudjunk segíteni. Én szurkolok neki. -
B1T3
addikt
Én be akartam ruházni egy Tronsmart Element T6 Maxra, mert jó az aksija, a specifikációk alapján a hangzást sem vártam rémesnek, és a speckókhoz képest még kompaktnak is mondható.
Hát… Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan (különösen hangszeres zenéknél, és ugyebár a legtöbb zene ilyen
). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…Közben megjelent a Blitzwolf BW-AS3 is, amely egy az egyben egy Tronsmart Element T6 Maxnak néz ki, egyező méretek, akkumulátorkapacitás, üzemidő, gombelrendezés stb., még a bekapcsoló hang is teljesen megegyezik, csak picit más a burkolat, meg 60W helyett 70W-ot írtak rá.
Azért kíváncsian várom a megbontogatós videókat. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... Oluvnak saját hangszórót kéne gyártania ... "
Azt kéne. Nyilván ehhez az elején "kis" pénz is kellene, de még inkább kapcsolat, és sok-sok idő. Nem tudom, innen a topic-ból ki ismeri az Avax márkát? És, kinek mond valamit Moha bá' neve?
Ajánlom ezt a videót megtekintésre!
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Videós, mozgóképes topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…
Ajánlom