Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Earfun elsőre kicsit "modernebbnek" tűnik:
• Type-C csati
• Bluetooth 5.0Elvileg mindkettő összekapcsolható egy ugyanolyan készülékkel, de a gyári oldalak tanulsága szerint az Earfun ilyenkor sztereó lesz a Tribit (StormBox) pedig - az én értelmezésem alapján - marad mono, csak megosztja a forrást a másik hangszóróval. Ennek azért nézz utána, ha fontos ...
Esetleg nézd meg ezt a review-t. Bele-bele tekertem, nem tűnik rossznak. Mondjuk erre pont nem tér ki, hogy két Tribit összekötve vajon tényleg sztereó-e (bár meghallgatva, ill. összehasonlítva a két Earfun-al, nekem úgy tűnik, hogy nem).
Ja, még egy érdekesség a fenti tesztből. Az Earfun-ban indoor és outdoor mód van. A csávó azt mondja, hogy az indoor inkább a mélyeket emeli meg, míg az outdoor a magasakat. Vagyis nincs igazán "flat" üzemmódja, szemben a Tribit-el, ami vagy "flat" vagy XBass módban tud működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest