Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szpeti40
üzenetére
Okozhatja, de nem szentírás. Azzal semmiképp nem ártasz a hangszóróknak, ha szakszerűen átforrasztod őket. Ahogy tranceplanet is írja, ridegek a kötések, a driverek meg eléggé terhelve vannak, simán lehet hogy mikrorepedések vannak a forrasztásokon. A bal oldali borzasztó ronda. Ezért kérdeztem hogy BIZTOS hogy a jobb oldali a zörgő?
-
tranceplanet
addikt
válasz
szpeti40
üzenetére
A mestertől idézek: "Csíkszemű mongol ívhegesztők" készítik tömeggyártásban ezeket a nejlonhangszórókat. Gondolom sok dolog géppel készül, de pár dolgot pákával forrasztanak és a "dzsunkalakó" éjszakás műszakban kicsit megremegett a keze és nem lett tuti minőségű a forrasztás. Én megforrasztanám a helyedben, ha van pákád, esetleg vezetéket is cserélhetsz. A rezonancia is árthat ezeknek a kötéseknek. Nem mellesleg EU-n belül már alig tartalmaz PB anyagot a forrasztó paszta. Nem tudom Kínában milyen paszta kerül a pasztázó gépbe, de nálunk igen ridegek a forrasztások emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő