- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Igen, én voltam ki "hackelte" ... "felnyitotta" az M3-at ... még képeket is posztoltam a forumba ... biztos emlékszel!
Nekem itt az a kérdésem, hogy ha együtt hallgatom, hallgatnám az M3-at és az M4-et, az M4 hoz-e dinamikába, mélyhangokba több "vastagságot", kitudja-e egészíteni az M3-at, vagy mint valaki itt írta, a kettő 2 teljesen más karakter, így nem igazán lennének összeegyeztethetőek. Ezt nem tudom, s erre nyilván csak olyan valaki tud választ adni, kinek mindkettő birtokában van, Ő hallja, Ő tudja megmondani jól össze tudnak dolgozni vagy sem.
Nem félreérteni, az M3-ak csodálatos hangra képesek, ezzel semmi gond nincs, tényleg meghazuttolják azt amit az ember róluk gondolna, csupán nekem az alsó tartományban még több kellene, azon kellene javítanom, vastagítanom, hogy érezzem is és picit vastagabban is halljam a mélyeket a zenékbe/filmeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest